Masa625
Nowy
Oj panowie. To przecież z fabryki tak wyjechało więc jest to rarytas. Porazkowo to wygląda ten ulep wnętrza kolegi wujo.szary kokpitt i czerwone fotele. Mnie te rurki nie bardzo podchodzą ale reszta niezła.
:beer:
:beer:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No ja wczoraj wróciłem z wycieczki 722km... Bogu dzięki, że w ostatniej chwili zmieniłem decyzje i zamiast PKP, pojechałem samochodem bo zamiast 1 dnia urlopu straciłbym 2. Niestety okazało się po raz kolejny, że mój poziom estetyki rozminął się ze sprzedawcą (osoba prywatna - obecna na forum). Chyba zmyliła mnie cena, która była 50%-100% wyższa niż aut, które oglądałem do tej pory i za wysoko z tego powodu postawiłem poprzeczkę. No cóż ostatni raz, za stary jestem na takie numery.
Nie łapie kontekstu. Narzekasz, czy się chwalisz cena 5.5kJak tak sobie oglądam te foty i czytam te kwoty to śmiać mi się chce. Swoją 2.5V6 z '99 sprzedałem finalnie za 5,5tys w grudniu
Zawieszenie sprawne, silnik po remoncie głowic, skrzynia sprawna, pół auta wymienione w częściach, minusem była nagrzewnica do wymiany, brak skór i blacha/lakier do poprawki w paru miejscach...
Nie łapie kontekstu. Narzekasz, czy się chwalisz cena 5.5k
Jaki jest cel remontowania samochodu, a następnie sprzedawania go po dumpingowych cenach? Ja bym tego nawet sprzedażą nie nazwał, tylko oddaniem samochodu z opłatami manipulacyjnymi..
To ja zaczynam mieć kaca po tym jak zapłaciłem blisko 2 dychy za 166, gdzie srednia w tym temacie nie przekracza 10k.
a myslisz ze ten co zaplacil 20 nie bedzie wkladal w auto? wg mnie najwazniejszy jest kompromis, chyba ze w aucie sa ektra graqty, np. gwint, rzadkie felgi i z nowymi oponami itp.Nie martw sie , ci co zapłacili 10 tys już drugie tyle dołozyli albo dołożą wiec wyjdzie na to samo![]()
Oczywiscie ze bedzie ale moze troche poznieja myslisz ze ten co zaplacil 20 nie bedzie wkladal w auto?
Tylko że my tu dzielimy 166 na te ładne czyli przedlifty i te brzydkie czyli polifty.
Nie łapie kontekstu. Narzekasz, czy się chwalisz cena 5.5k