Masa625
Nowy
W ducato mam czerwone podswietlenie. Dupy nie urywa :sarcastic: Ale felge bym przygarnął...i wymarzone czerwone podswietlenie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
W ducato mam czerwone podswietlenie. Dupy nie urywa :sarcastic: Ale felge bym przygarnął...i wymarzone czerwone podswietlenie
A na tego patrzyłeś? http://www.alfafun.pl/alfa-romeo-166-ti-2004-rok-2-4-jtdm-175-km-manual/
Więcej niż 15tyś ale wersja zacna.
Więcej jest takich serwisów które zajmują się sprzedażą takich Alf? Mam na myśli niegdyś wspomnianą SuperAlfę lub teraz ww. Alfafun? W przypadku tego drugiego same wersje TOP rzekłbym, jak nie Vka to inne wybajerzone wersje : )
Cena wiem, większa ale chyba same pewniaki co?
Dobrze wiedzieć. Dzięki za informacje. W historii widziałem że mieli tylko jedną 156. Poza nią same 166/159/GTV.
są dwie ciekawe 166 FL we Włoszech 04 i 05r po 2000EURciekawe jak to "ugryźć"
Mongoose musisz dzwonić tam do komisu. Avocado też pytał mnie o te Alfę i też mówiłem, że lekko podmulona. Rezo lapie od 2500, gdzie moja 110Kw od 1800/2000
czego się zdziwiłem to to, że nie ma roletki na tylną szybę, ani miejsca na nią