[GTV] Zakup Alfa Romeo GTV

Żebyś tylko prawiczkiem nie umarł.

Swoją drogą to ile masz $$$ na tę zabawę? Skoro szukasz V6 to chyba z 15k masz, nie? Zbliżona kwotę chciał ostr za swoją.

Ostatnia edycja:
Żebyś tylko prawiczkiem nie umarł.

Swoją drogą to ile masz $$$ na tę zabawę? Skoro szukasz V6 to chyba z 15k masz, nie? Zbliżona kwotę chciał ostr za swoją.

Mam. Chcę kupić samochód za od 10-15.
12 dam za limitowanego TS'a

Panu od czarnej z Krakowa zaproponowałem 8 ale sie nie zgodził :)

Ostatnia edycja:
No ja też bym max 8k mu zaproponował, zważywszy, że miał tam parę rzeczy do ogarnięcia.

a zdążysz jakąś kupić zanim część trafi na złom, a druga zacznie drożeć?

Mam. Chcę kupić samochód za od 10-15.
12 dam za limitowanego TS'a

Panu od czarnej z Krakowa zaproponowałem 8 ale sie nie zgodził :)

No bez jaj, waciki by sobie za to kupił ?? to już lepiej jeździć i zajeździć testując np. ile TS na jednym oleju zniesie.
Nie jestem fanem Gtv jakimś strasznym, kibicuję Ci w zakupie, rozumiem że Vka to Vka. I że to może być powód zakupu auta sam w sobie (ja np. za 166 nie przepadam, gdyby nie silnik ani bym na nią nie spojrzał, ale o ile wiem Ty budę, wnętrze Gtvki cenisz sobie i nie tylko dla silnika ją sobie sprawiasz. Podziwiam wręcz pedantyczne zbieranie informacji, tabelki itp.

Ale popatrz realnie - wóz po 2 właścicielach (!), pewną historią (!) jak dobrze zrozumiałem bez zim i bez rdzy (!) , z jakimiś bzdetami.

Limitowana wersje TS? Takie "limitowane" jak np. Lancii Delty (cośtam ostatnio czytałem o niej i po prostu się załamałem, czym są te limitowane - inny kolorek tu, inny tam, jakieś nic nie znaczące pierdołki typu felga - i już "limitowana" :) mają poczucie humoru Włosi naprawdę czasem :) przypuszczam że w przypadku Gtv to takie samo limitowanie).

No bez jaj, waciki by sobie za to kupił ?? to już lepiej jeździć i zajeździć testując np. ile TS na jednym oleju zniesie.
Nie jestem fanem Gtv jakimś strasznym, kibicuję Ci w zakupie, rozumiem że Vka to Vka. I że to może być powód zakupu auta sam w sobie (ja np. za 166 nie przepadam, gdyby nie silnik ani bym na nią nie spojrzał, ale o ile wiem Ty budę, wnętrze Gtvki cenisz sobie i nie tylko dla silnika ją sobie sprawiasz. Podziwiam wręcz pedantyczne zbieranie informacji, tabelki itp.

Ale popatrz realnie - wóz po 2 właścicielach (!), pewną historią (!) jak dobrze zrozumiałem bez zim i bez rdzy (!) , z jakimiś bzdetami.

Limitowana wersje TS? Takie "limitowane" jak np. Lancii Delty (cośtam ostatnio czytałem o niej i po prostu się załamałem, czym są te limitowane - inny kolorek tu, inny tam, jakieś nic nie znaczące pierdołki typu felga - i już "limitowana" :) mają poczucie humoru Włosi naprawdę czasem :) przypuszczam że w przypadku Gtv to takie samo limitowanie).
A najzabawniejsze jest to, że taki mój środek wygląda na bardziej 'limitowany' niż w Edizione Sportiva. Ogólnie ta jej 'limitowanie' o kant dupy potłuc.
235.jpg

Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka

Większość tych limitowanych Alf, wymyślali Niemcy, na swój rodzimy rynek.

No już bez przesady :P Taki Cup był głównie na rynek angielski. Były limitki też na Australię i Japonię.
A to że akurat mi się najbardziej podoba ES to swoją drogą. Dla jednych jakieś takie limitowane edycje nie przemawiają - dla mnie owszem.

Każdy ma jakieś swoje widzimisie. Będe szukał aż znajde taką jaka mi się będzie podobać i dla mnie będzie jedyna w swoim rodzaju :)

Dalej nie rozumiem dlaczego nie chcesz tej ES V6 z Niemiec??

Ostatnia edycja:
Bo byla za droga zapewne.Ogloszenie zniknelo, tak wiec pewnie sie sprzedala.Jest jeszcze jedna ale nie wychodzi 8tys.https://www.mobile.de/pl/Samochod/A..._,ful:petrol,pwn:147/pg:vipcar/259288968.html

Może się mylę, ale dla Niemca 5tyś EUR to jak dla Polaka wydać tyle samo w złotówkach. Jeżeli auto jest sprawne i ma ważny jeszcze długo TUV, to zniknie w okamgnieniu.
Na ten egzemplarz z ogłoszenia, który nie ma ważnego przeglądu a handlarz nie daje żadnej gwarancji, Niemiec pewnie nawet nie spojrzy. Zresztą bardzo podobnie sprawa się ma z tanimi autami, które wymagają wkładu, z polskich portali.

Ostatnia edycja:
Ostr.
Ja tam te tanie kocham bo lubię Im świetność przywracać. :)
Czarek.

Todd, jak widzę ze napisałeś nowy post to zawsze mam nadzieje,że jest napisane : "kupiłem !!!" :)

Amortyzatory
Powrót