Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Bo to 12V i było ich mniej niż 24V, chociaż ja wolałbym to drugie
Auto raczej nie warte tych pieniędzy, no chyba że silnik igiełka.

Stał dość długo identyczny w Warszawie, chyba nawet na czarnych tablicach, cena poniżej 15 tyś. Nie wiem czy to czasem nie ten sam podszykowany i sprzedawany po czasie.
Podobno obecny właściciel osobiście sprowadził go z niemiec.Tu jest fota z Niemiec, dodatkowo jest jakiś segregator z fakturami napraw.Jak pisałem,dla mnie trochę auto-zagadkaObawiam sie ze to jest ten sam, ja go na sprzedaz widziałem już kilkanaście miesiecy temu.
Jesli bylby chociażby w dobrym stanie, juz dawno by sie sprzedał, chocby ze wzgledu na nietuzinkowy silnik.

Rzeczywiście dach w słabym stanie i przebieg duży jak na Spidera. Ceny ewidentnie idą do góry...
Pokaż załącznik 242581Pokaż załącznik 242582Pokaż załącznik 242582Pokaż załącznik 242583Pokaż załącznik 242584
Dzisiaj rozmawiałem telefonicznie z właścicielem.
Autko garażowane, rok temu kupione w niemczech,po zakupie duży serwis-chyba był rozrząd robiony, bo był rachunek za ponad 2 tysiące, ale właściciel nie jest pewienRdzy chyba nie ma, podłoga i progi chyba zdrowe, zawieszenie chyba dobre,silnik pali równo i ładnie.Tak troszkę po rozmowie miałem wrażenie jakby nie do końca właściciel znał autko, bo wszystko jest dobrze, ale bez szczegółów.Brak jakiś konkretów a jechać kawał drogi, gdy auto jest zagadką nie bardzo mi się uśmiecha.Generalnie przy tej cenie spodziewałem się większej znajomości stanu autka no i nie oszukujmy się, ale alfa wygląda na trochę zaniedbaną
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/...searchId=9d3138fe-d7eb-f7f5-d3d4-c6b33e826e6b
Zapewne dokladki beda ,ale taniej juz sie nie da kupic .
Coś za tania jak na to jakie tam ponoć ceny panują. Pewnie bita i składana z pięciu xD
A tak na poważnie to nieźle to wygląda. 16,4k - do ręki 16k, na fakturę 10k to po opłatach 19,5k łącznie. Niezła okazja, zwłaszcza, że u nas coś ostatnio krucho z V6 a jak są to w absurdalnych cenach.
Swoją 3.0 24V z przebiegiem mniejszym o 50tyś od tej z ogłoszenia i sprowadzoną ze Szwajcarii wystawiałem rok temu za niecałe 17tyś i jakoś się ludzie nie rzucili... miałem jedną ofertę 15tyś ale się nie zdecydowałem oddać za tyle![]()
Co to za herezję tutaj prawisz. każdy Ci tu powie, że V6 jest warte co najmniej 25k jak nie więcej i taniej już nie będzie. Dałeś za mało i każdy z góry skreślał twoją sztukę.
A tak na poważnie to widzę, że w PL V6 jest warte właśnie około 15k. Pod Wrocławiem była jedna która długo stała. Miała parę pierdoł do ogarnięcia i końcowo stała za około 13k.
Generalnie widzę, że z GTV jest jak z CLK które miałem i niedawno sprzedałem. Wszyscy mówią ile powinno kosztować i jaki to klasyk, ale osób gotowych tyle dać zwyczajnie nie ma, a przynajmniej nie w tym kraju.
Swoją 3.0 24V z przebiegiem mniejszym o 50tyś od tej z ogłoszenia i sprowadzoną ze Szwajcarii wystawiałem rok temu za niecałe 17tyś i jakoś się ludzie nie rzucili... miałem jedną ofertę 15tyś ale się nie zdecydowałem oddać za tyle![]()
Nie wygląda na moją byłą
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Bez urazy, ale niewiele wcześniej ją kupiłeś za jeszcze mniej, prawda?![]()