Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Żebyś tylko prawiczkiem nie umarł.
Swoją drogą to ile masz $$$ na tę zabawę? Skoro szukasz V6 to chyba z 15k masz, nie? Zbliżona kwotę chciał ostr za swoją.
Mam. Chcę kupić samochód za od 10-15.
12 dam za limitowanego TS'a
Panu od czarnej z Krakowa zaproponowałem 8 ale sie nie zgodził![]()
A najzabawniejsze jest to, że taki mój środek wygląda na bardziej 'limitowany' niż w Edizione Sportiva. Ogólnie ta jej 'limitowanie' o kant dupy potłuc.No bez jaj, waciki by sobie za to kupił ?? to już lepiej jeździć i zajeździć testując np. ile TS na jednym oleju zniesie.
Nie jestem fanem Gtv jakimś strasznym, kibicuję Ci w zakupie, rozumiem że Vka to Vka. I że to może być powód zakupu auta sam w sobie (ja np. za 166 nie przepadam, gdyby nie silnik ani bym na nią nie spojrzał, ale o ile wiem Ty budę, wnętrze Gtvki cenisz sobie i nie tylko dla silnika ją sobie sprawiasz. Podziwiam wręcz pedantyczne zbieranie informacji, tabelki itp.
Ale popatrz realnie - wóz po 2 właścicielach (!), pewną historią (!) jak dobrze zrozumiałem bez zim i bez rdzy (!) , z jakimiś bzdetami.
Limitowana wersje TS? Takie "limitowane" jak np. Lancii Delty (cośtam ostatnio czytałem o niej i po prostu się załamałem, czym są te limitowane - inny kolorek tu, inny tam, jakieś nic nie znaczące pierdołki typu felga - i już "limitowana"mają poczucie humoru Włosi naprawdę czasem
przypuszczam że w przypadku Gtv to takie samo limitowanie).
Ogólnie ta jej 'limitowanie' o kant dupy potłuc.
Większość tych limitowanych Alf, wymyślali Niemcy, na swój rodzimy rynek.
Większość tych limitowanych Alf, wymyślali Niemcy, na swój rodzimy rynek.
Dalej nie rozumiem dlaczego nie chcesz tej ES V6 z Niemiec??
Dalej nie rozumiem dlaczego nie chcesz tej ES V6 z Niemiec??
Dokładnie.Bo byla za droga zapewne.[/url]
Jeżeli chodzi Ci o tą z mobile.de to ogłoszenie jest już nieaktualne.
Bo byla za droga zapewne[/url]
Bo byla za droga zapewne.Ogloszenie zniknelo, tak wiec pewnie sie sprzedala.Jest jeszcze jedna ale nie wychodzi 8tys.https://www.mobile.de/pl/Samochod/A..._,ful:petrol,pwn:147/pg:vipcar/259288968.html
Ostr.
Ja tam te tanie kocham bo lubię Im świetność przywracać.
Czarek.