[GTV] Zakup Alfa Romeo GTV

No Panie, taka żona to skarb! Moja akceptuje większe silniki bez większego problemu, ale żeby namawiać, to nie koniecznie :-P

Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka

No to do 3-3,2 V6 sporo będziesz musiał uskładać, lub mniej na "trupka"....
A co do małżonki zgadzam się z wypowiedzią poprzednika.:)

Jak na 2.0 to fajna wersja z telefonami i spoko cena. Wiadomo, że V6 byłoby lepsze i jak przekonałem się ja czy kolega Ryloon da się kupić v6 w okolicach 10 tys ale trzeba mieć trochę szczęścia i szukać. Poza tym Ryloon już włożył drugie 10. Jeśli V6 jest zadbany to ponad 20 jest ceną normalną już. Uważam, ze jeśli chodzi o spidera to z pewnym silnikiem 2.0 jest OK bo z otwartym dachem i tak się szybko nie jeździ a 2.0 Ts tez daje kupę frajdy.

Macie racje, dlatego mam Spaiderka tylko 2 ts...:)

Wiadomo, że V6 byłoby lepsze i jak przekonałem się ja czy kolega Ryloon da się kupić v6 w okolicach 10 tys ale trzeba mieć trochę szczęścia i szukać. Poza tym Ryloon już włożył drugie 10. Jeśli V6 jest zadbany to ponad 20 jest ceną normalną już.
Ciii bo moja żona może to przeczytać; -)
Potwierdzam, jeśli szukacie zadbanej 3.0 V6 to poniżej 20k pln będzie kiepsko. Moją kupiłem dość tanio ale nie była wypucowana. Ot starszy oryginalny wozik, który mało jeździł w Niemczech. Od 9mcy Gtv sporo przeszła (głównie mechanicznie - rozrząd, sprzęgło, hamulce tył, chłodnica i inne duperele, profi konserwacja mimo zdrowego podwozia i nieco estetyki: korekta lakieru w systemie 3M Perfect-it, chromowanie baranów i odnowienie złotego ocynku listew wtryskiwaczy itp.).
Lakierniczo idealnie nie jest ale przynajmniej oryginalnie. Za to mechanicznie jest to boskie autko z analogowym charakterem doznań czyli... szybko i dziko :)

Obiecuję, wkrótce założę wątek na forum a tymczasem foteczki:)
Pozdrawiam Alfaholików
225.jpg
226.jpg
227.jpg

Piękne auto :-)

Opad kopary i szacun za to co już zrobiłeś !!

Również nie rozumiem, skąd uwaga o podłużnicach.

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

o ile nie był bity czy składany z dwóch. Z tąd ta uwaga.
Wcześniej wymieniona sportiva chyba była gdzieś tam od spodu pogięta więc no :P

trochę pokrzywdzony tuningami jak dla mnie, z tyłu przeklejone emblematy, ale jak jest możliwość to trzeba oglądać te auta, ze zdjęć nie da się ocenić faktycznego stanu auta :)

No to jest oczywiste :) ale niektóre nawet na zdjeciach wygladają kiepsko a ta moim zdaniem prezentuje sie lepiej niż te ph1 powystawiane za 16 tys.

Jak za tą cenę to na zdjęciach prezentuje się naprawdę dobrze, no i przebieg nieduży (jeśli prawdziwy). Ostatnio przeglądałem trochę rynek zachodni i wg. mnie nie ma szans sprowadzić z Europy zachodniej sprawnej GTVki TS żeby wyszła na gotowo mniej jak 7tyś PLN!

Bo na zachodzie są zachodnie ceny [emoji14] a te są niestety wyższe niż nasze. A kupić auto za 7 tys i włożyć 15 żeby to jako tako wyglądało i jeździło to średni interes

Amortyzatory
Powrót