toddlockwood
Nowy
- Auto
- Gtv 2.0 V6 Tb
Ładna ale z 20 tysi za dużo![]()
Na zachodzie za taką zapłacisz tak jeszcze 3-5k euro więcej
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Heh właśnie wróciłem po długiej nieobecnosci na forum
Zobaczyłem tą GTV i tak postanowiłem o nią zapytąc... a ona już tu jest
No dobra a ktoś coś więcej o aucie? Link do jej tematu ?
Nie ukrywam ale ta alfa może zmienić moje plany motoryzacyjne.
Ostatnim razem odpuściłem Alfę i kupiłem jednak Honde Prelude. 4ws się fajnie prowadzi ale te auta totalnie nie mają dołu, dopiero od 4tys zaczyna jechać, czyli dopiero w momencie zadziałania V-tec.
Do Wa-wy wybieram się obejrzeć auto użytkowe czyli Nissana Patrola Y61 ale kto wie... może kasa pójdzie na jakieś Busso a Hondę w bardzo szybkim czasie zmienie na starszy model Patrola albo Pajero![]()
2 wynik z Google, ech leniwi ludzie są, leniwiNo dobra a ktoś coś więcej o aucie? Link do jej tematu ?
A ta ma Q2Tyle, że tamta to oryginalna Ph3 3.2.
Skoro 20~33k za Busso w GTV jest OK to dlaczego ta sztuka dalej stoi?
Koszty porobienia tego auta chyba by nie przebiły łącznie kwoty 20k? Chyba, że jest coś o czym nie wiem?
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gtv-alfa-3-0-v6-ID6yXfxD.html
A oglądał ktoś tego srebrnego Spidera 2.0 TS Ph1, który jest do sprzedania w Warszawie za 7,5tyś? Jest wystawiony na OLXie.
Ta 3.2 Łukasza fajnie się prezentujeJedyne co gdzieś odzywa się u mnie z tyłu głowy to to, że miał już SWAP i nie wiadomo jak to zostało zrobione. Moja obawa odzywa się dla tego, że wyskakuje błąd sondy lambda... Niby to nic takiego, ale...
Napisał ostr
A oglądał ktoś tego srebrnego Spidera 2.0 TS Ph1, który jest do sprzedania w Warszawie za 7,5tyś? Jest wystawiony na OLXie.
A ty ostr nie jesteś z Wawy?
Tak to swap... ale bardziej z 3.0 na 3.2
Z tego co się dowiedziałem no tu już są schody w aucie za 33tys....
Komp chyba dalej siedzi z 3.0 więc są problemy z dawkowaniem paliwa, z grzaniem sondy coś nie tak i działaniem na zimno
Sonda nr 2 chyba się utraciła w dodatku przy przeróbce wydechu
Tytus9 a Ty swoją jeszcze masz? Do Wa-wy się wybieram w niedziele i tak przy okazji niby tamta miałem obejrzeć![]()