Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Z użytkowego punktu widzenia, 1.8 jest lepszym wyborem niż 2.0![]()
Poza tym dlaczego miałbym płacić tyle samo albo i więcej za słabsze auto? Bo nie ma wałka wyrównoważającego (a za tym tańszy rozrząd i mniejsze ryzyko obrócenia panewek)? Bez przesady, tymi autami dużo kilometrów się nie robi.
No to fakt, 2.5 byłoby ciekawe. Zrezygnować z jednego z TS-ów i dać 2.5 i 3.0 V6...
Rozbieżności cenowe w Gtv-kach są tak duże, że myślę, że raczej nie jest to wyznacznikiem tego co piszeszCo innego jak kupujesz nowe autko. Raczej moc silnika to sprawa podrzędna w stosunku ogólnego stanu technicznego.
Np. miałem na myśli taki egzemplarz który ma cenę imho za wysoką, w której bez problemu powinno się kupić 2.0TS ze skórami w dobrym stanie. Potwierdzało by to fakt, że ten egzemplarz widzę już tak długo w internecie, że nawet straciłem rachubę.
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-...y-oplacony-zadbany-bezwypadkowy-ID6y8N0L.html