[GTV] Zakup Alfa Romeo GTV

Rozglądam się od jakiegoś czasu za GTV z 3.0 V6, ale trochę krucho z ofertami. Jak już coś jest, to drogi ulep np. http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-gtv-3-0-v6-kolor-aqua-rosso-CID5-IDcyJHH.html#d78b2d4688 (Raz - czytałem wątek bodajże z 2013 r. na jego temat. Dwa - wisi długo na ogłoszeniach). Generalnie jak ktoś chciałby sprzedać fajną GTV z 3.0 V6, to chętnie zapoznam się na pw (najlepiej Śląsk/Małopolska). Jak jeszcze długo nic nie będzie, to rozważę chyba opcję 2.0 Twinspark. Z tego co czytałem, aż takiej tragedii nie ma z tym motorem i chyba daje rade? (nie prowadziłem, ani nawet nie byłem pasażerem w takiej). Możliwości V-ki znam :)

Czy chodziło o czerwoną Alfę GTV z kremowymi fotelami?

Co Was tak nagle wzięło na gromadną sprzedaż GTV z Busso?

Nie ma rzeczy nie na sprzedaż ;) Nie planuję sprzedaży mojego auta, ale jak trafi się ktoś naprawdę zdeterminowany, który sypnie jakąś dziką kasę na stół to miałbym się nie zgodzić?

Nie ma rzeczy nie na sprzedaż ;) Nie planuję sprzedaży mojego auta, ale jak trafi się ktoś naprawdę zdeterminowany, który sypnie jakąś dziką kasę na stół to miałbym się nie zgodzić?

Na szczęście w naszym życiu znalazłoby się kilka rzeczy "nie na sprzedaż":D

Ale rozumiem Twoją odpowiedź:)

- - - Updated - - -

Ta z bielska ? poszła z miesiąc temu... niestety się spóźniłem :/

Moje pytanie dotyczyło właśnie tej z Bielska z silnikiem V6 3.2.
Czy o tę samą chodziło, o której pisał Lanney?

Miałem też impuls, by kupić auto kolegi Trina i remontować, ale ostatecznie nie byłem (jeszcze) przygotowany na zakup GTV.

Jakie 3.2? To ta wyrzeźbiona 3.0, która stała tyle czasu pod Oświęcimiem u handlarza za grosze.

Noooo, ta czerwona? Aaaa, narzutałem się o niej. Chyba żadna okazja.

Jak czerwona poszła za 17 tys to właściciel wniebowziety:) Toż to był ulep i do tego źle pomalowany. Wiem bo nim jeździłem w lutym.

Pozdr

Ta alfa była jak ten dom na zdjęciu w poście kolegi kazikx :D

Wszystko ok. Jeśli mówisz o lifcie kompletnym (duży grill itd.) to był 2003r. Piękna sztuka na zdjęciach ;)

Ciekawe czy wtedy zmieniła własciciela czy to ponowna próba wystawienia.

Amortyzatory
Powrót