K
kazikx
Guest
Co Was tak nagle wzięło na gromadną sprzedaż GTV z Busso?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Rozglądam się od jakiegoś czasu za GTV z 3.0 V6, ale trochę krucho z ofertami. Jak już coś jest, to drogi ulep np. http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-gtv-3-0-v6-kolor-aqua-rosso-CID5-IDcyJHH.html#d78b2d4688 (Raz - czytałem wątek bodajże z 2013 r. na jego temat. Dwa - wisi długo na ogłoszeniach). Generalnie jak ktoś chciałby sprzedać fajną GTV z 3.0 V6, to chętnie zapoznam się na pw (najlepiej Śląsk/Małopolska). Jak jeszcze długo nic nie będzie, to rozważę chyba opcję 2.0 Twinspark. Z tego co czytałem, aż takiej tragedii nie ma z tym motorem i chyba daje rade? (nie prowadziłem, ani nawet nie byłem pasażerem w takiej). Możliwości V-ki znam![]()
Co Was tak nagle wzięło na gromadną sprzedaż GTV z Busso?
Nie ma rzeczy nie na sprzedażNie planuję sprzedaży mojego auta, ale jak trafi się ktoś naprawdę zdeterminowany, który sypnie jakąś dziką kasę na stół to miałbym się nie zgodzić?
Ta z bielska ? poszła z miesiąc temu... niestety się spóźniłem :/
W Bielsku była 3.2? Za ile?