[GTV] Zakup Alfa Romeo GTV

bartekpartek jesli interesuje Cie V6 TB to dorzuc troche do ceny a sprzedam swoją.

Interesuje, powoli się orientuje co i jak na rynku.. Czytuję forum itd..itd.. Napisz proszę na pw. więcej konkretów Ligar ;)..
Uparłem się na gtv i jak bardzo mi się marzy 3.0 to nie pytajcie, ale co zrobić jak fundusz się nie zgadza.. Trochę się też boję, bo z tego co czytałem piszecie, że ciężko pojeździć tymi autkami bezawaryjnie nawet jak są w dobrym stanie..
PS. Właśnie przezywam żałobę po sprzedaży mojej 147..

[MENTION=49526]bartekpartek[/MENTION] tylko weź pod uwagę, że czasem ciężko znaleźć niektóre części do 2.0 V6, choć auto od Ligara byłoby bez wątpienia pewnym autem, więc ból mniejszy :-)
A tak pozwólcie, że zapytam, czy ten silnik to jest kolejna wersja Busso, czy zupełnie inny projekt?

Sorry za offtop ale kto z Was będzie na zlocie w ten weekend?

W weekend mogę podjechać obadać jakieś GTV 3.2 :)

Pozdr

Tak, Bielsko....
Ja wiem o dwóch w PL. Jedna w Krk, druga w Wawie acha no i może trzecia kolegi z forum :)
Przyjedź, poznamy się osobiście ;)

Ostatnia edycja:
Podczas pierwszego weekendu było dużo osób, ale mimo to z naszymi pojazdami było raczej biednie. Byłem tylko ja, Ligar i 2 Spidery :)
Dużo liczniejsza populacja występuje na zlotach Gtv z Alfaclubu, ale nie wiadomo, czy tegoroczny dojdzie w ogóle do skutku...

- - - Updated - - -

Natomiast jedyne Busso 3.2 widziałem pod maską szarej GT z Poznania i u czerwonej 147 GTA Sołtysa.

Tak, Bielsko....
Ja wiem o dwóch w PL. Jedna w Krk, druga w Wawie acha no i może trzecia kolegi z forum :)
Przyjedź, poznamy się osobiście ;)
Będę się chciał pojawić bo mam 40km-do ustalenia termin.
Tą z Krk będę oglądał na urlopie wkrótce --> tak dla rozeznania tematu i pamiętając o jej "zaletach". Jeździłem chwile Gtv Tomiego i bestia fajna:)

Pozdr

Podczas pierwszego weekendu było dużo osób, ale mimo to z naszymi pojazdami było raczej biednie. Byłem tylko ja, Ligar i 2 Spidery :)
Dużo liczniejsza populacja występuje na zlotach Gtv z Alfaclubu, ale nie wiadomo, czy tegoroczny dojdzie w ogóle do skutku...

- - - Updated - - -

Natomiast jedyne Busso 3.2 widziałem pod maską szarej GT z Poznania i u czerwonej 147 GTA Sołtysa.

Wogóle alfaclub chyba umiera jak ich forum

Wygląda fajnie, ale z tymi 4 poduszkami to ktoś mu głupot naopowiadał...

Nie. Na Alfaowner jest kilka wątków o przekładce tych foteli i do podłączenia mamy oidp wtyczkę czarną do elektromotoryki i białą do ogrzewania.

A ile warta tyle dam ;)

Nie mogę tak od razu się ujawnić ile mam przeznaczone bo ceny zaczną windować w górę ;)
Jeden warunek... busso :D
Brak podłokietnika w przedliftach jakoś przeżyje ;)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót