Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
W takiej cenie jeżeli ktoś myślał ze kupi V6 w akceptowalnym stanie, do ogarnięcia w sensownym budżecie, to przepraszam, ale mało rozsądne założenie.
Czy ktoś oglądał GTV z Sopotu?Nie mogę dodać linka ale jest na OLX pod opisem:
ALFA GTV 2003r. PIERWSZY WŁAŚCICIEL, SALON PL, Oryginalny przebieg !
Przebieg można sprawdzić na historiapojazdu i faktycznie zgadza się z tym co napisano w ogłoszeniu.
Co myślicie na temat zakupu v6tb i zrobieniu przodu na polifta? Jak ze spalaniem w porównaniu z 3.0 i kosztami przeróbki
916 to już klasyk, coraz trudniej o zadbany egzemplarz, a jeśli jsszcze ma być to busso to zostają rodzynki.Co myślicie na temat zakupu v6tb i zrobieniu przodu na polifta? Jak ze spalaniem w porównaniu z 3.0 i kosztami przeróbki (czy jest taka możliwość)?
916 to już klasyk, coraz trudniej o zadbany egzemplarz....
.....
Ponado koszty takiej przeróbki przewyższą wartość samochodu.
Zatem uważam, o ile SWAP jeszcze ma uzasadnienie, bo przybędzie mocy, to przeróbka przed fl na fl raczej pomniejszy wartość takiego egzemplarza.
300 KM w GTV? Po co
Myślę, że koszt przeróbki to mały pikuś przy koszcie utrzymania tego silnika w stanie zdatnym do ciągłego użytku![]()
Co myślicie na temat zakupu v6tb i zrobieniu przodu na polifta? Jak ze spalaniem w porównaniu z 3.0 i kosztami przeróbki (czy jest taka możliwość)?
Jakoś bardziej podoba mi sie przód ph3, ph1 odpada za wnętrze. Myślałem że v6tb to taki złoty środek z silników ;D.
Czy były jakieś zmiany poza wyglądem i silnikami między liftami? Np inne wyposażenie, poprawiona elektronika etc? To wtedy bym polował na 2.0 ts, bo jts z ph3 słyszałem że bardziej awaryjny![]()
2.0v6 ph1 to kompletny brak wielu części, albo ceny już wariujące. Do tego nie ma możliwości diagnozowania silnika przez podpięcie kompa, bo... nie ma gniazda diagnostycznego - przynajmniej ja nigdy go nie znalazłem. PH3 ma już - chyba - zawsze esp, automatyczną klimę. Nie wiem jak z poduszkami bocznymi.
Są 2 wtyczki, jedna od sterownika airbag, druga od ABS, fakt jedna jest pod kanapą, druga chyba w nogach. Dopiero w PH2 jest złącze do ECU, nawet w MES nie znajdziesz tego modelu do wybrania![]()