Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
jedyne 3075zł? Czy do tego jeszcze montaż czy już z montażem?
Już w przyszłym tygodniu premiera na Polskę planowana mojego produktu, za ~1/4 ww ceny (a dla pierwszych klientów będą kody rabatowe dobre, ogłoszę jak będzie wystawienie do sprzedaży) do samodzielnego montażu plug & play jeśli kogoś interesuje zabezpieczenie a nie chce przy okazji nerki sprzedawaćJedynie nie ma breloczka i kod trzeba wpisywać z kierownicy po uzbrojeniu. Jest sensor 3D, jest wykrywanie uderzeń jak i zmiany kąta (laweta/podniesienie lekkie do kradzieży kół/uderzenie na parkingu). Kompatybilny z Remote Start, zabezpieczy auto nawet jak złodziej ukradnie kluczyk, wiadomo walizka, gameboy, kradzież przez radar dodanie kluczyka. S&S ogarnia mój inny produkt, też P&P, pakiecik za 1/3 ceny zatem.
shop.stuff4car.com
jedyne 3075zł? Czy do tego jeszcze montaż czy już z montażem?
Już w przyszłym tygodniu premiera na Polskę planowana mojego produktu, za ~1/4 ww ceny (a dla pierwszych klientów będą kody rabatowe dobre, ogłoszę jak będzie wystawienie do sprzedaży) do samodzielnego montażu plug & play jeśli kogoś interesuje zabezpieczenie a nie chce przy okazji nerki sprzedawaćJedynie nie ma breloczka i kod trzeba wpisywać z kierownicy po uzbrojeniu. Jest sensor 3D, jest wykrywanie uderzeń jak i zmiany kąta (laweta/podniesienie lekkie do kradzieży kół/uderzenie na parkingu). Kompatybilny z Remote Start, zabezpieczy auto nawet jak złodziej ukradnie kluczyk, wiadomo walizka, gameboy, kradzież przez radar dodanie kluczyka. S&S ogarnia mój inny produkt, też P&P, pakiecik za 1/3 ceny zatem.
shop.stuff4car.com
Można zapisać się na przed sprzedaż?
Nie koliduje w żaden sposób. Info będzie na forum a przede wszystkim moim Facebooku STUFF4CAR, będą kody rabatowe dla pierwszej grupy klientów, normalnie będzie do zakupu na sklepie shop.stuff4car.com więc nie trzeba się kontaktować specjalnie - raczej będziemy mocno zajęci żeby odpowiadać czy sprzedaż ręcznie prowadzić - naprawdę spodziewam się gorącego okresu, a tym bardziej że zaraz po skończeniu biorę się za poprawkę ładowania/IBS tester/faker bo ludzie już mi żyć nie dająBrzmi bardzo interesująco, byłbym Twoim rozwiązaniem zainteresowany. Będę śledził temat, jak się już to pojawi, to będę się z Tobą kontaktował. Przy okazji, jeżeli jest fabryczny alarm i immobilizer, to Twoje rozwiązanie z tym fabrycznym nie koliduje jakoś?
liczę na to że sprzedaż na Polskę uda nam się odpalić za tydzień - naprawdę mamy dopracowany firmware, mocno przetestowany przez 6 betatesterów na 10 autach przez 5 ostatnich tygodni, a wcześniej ja 2.5 mca u siebie go rozwijałem testując na aucie i na biurku na mirror konfigu auta z symulatorem choć oczywiscie z ostatnich 4 tygodni było trochę sugestii, zmian, jakieś drobne bugi, wszystko znane poprawione - w tym momencie dosłownie ostatnie szlify robię i na weekend/przyszły tydzień retest - małe zmiany więc już powinno być dobrze i uda się wypuścić.
Nie koliduje w żaden sposób. Info będzie na forum a przede wszystkim moim Facebooku STUFF4CAR, będą kody rabatowe dla pierwszej grupy klientów, normalnie będzie do zakupu na sklepie shop.stuff4car.com więc nie trzeba się kontaktować specjalnie - raczej będziemy mocno zajęci żeby odpowiadać czy sprzedaż ręcznie prowadzić - naprawdę spodziewam się gorącego okresu, a tym bardziej że zaraz po skończeniu biorę się za poprawkę ładowania/IBS tester/faker bo ludzie już mi żyć nie dają![]()
Polecam swój immo, alarm przy obecnych metodach kradzieży niewiele daje.
Dzięki, napisałem na priv.
W Giuliach jest lub nie ma schowka od zawsze - to była część pakietu Komfort (nie wiem jak teraz). W Giuliach nie ma problemu z montażem bypassu - jest w zasięgu ręki nawet często udaje się poprzez dziurę pod kolumną kierownicy go zapiąć, a jak wtyczki mocno trzymają (2 rodzaje stosują), to najwyżej oficjalny sposób z instrukcji po odkręceniu osłony nad nogami i odchyleniu nawiewów piankowych na bok.To przy okazji pytanie. Czy aby zamontować Twoje zabezpieczenie trzeba bardzo rozmontowywać auto? Można je wpiąć gdzieś pod maską, albo w bagażniku lub pod fotelem?
I pytanie o bypass SGW w Giulii MY24. W tym roczniku nie ma schowka na rękawiczki po lewej stronie od kierownicy. Czy będzie trudno ten bypass zamontować w takim wypadku?
Dokładnie tak to zrobiłem. Moim zdaniem jest to najlepsze rozwiązanie. Alarm pod leasing, a do tego zabezpieczenie.odpisuję tutaj na Twoje pytanie priv.
Odnośnie gwarancji - to jest plug and play - praktycznie żadna ingerencja. Jeśli do leasingu musi być "alarm" to może zamontuj w ASO bez martwienia się gdzie/jak to zrobią alarm akcesoryjny Mopar/Meta System, a dla zabezpieczenia auta mój immo?
Tu masz link do sklepu https://shop.stuff4car.com/pl/index.php?route=product/product&product_id=64
To jest świetnie zaprojektowane i przemyślane urządzenie. Montaż bez uwag. Do ogarnięcia samodzielnie przez laika. Bez cięcia kabli i związanego z tym stresu.Do zabezpieczenia nie ma dużo rozbierania, potem sobie otaśmujesz jeszcze wiązki załączoną taśmą tekstylną Tesa. Przygotowane jest po montaż w jednym miejscu - publicznie nie piszemy gdzie ale w kabinie. Jakbyś chciał gdzie indziej to już tniesz wiązki i się w nie wcinasz, ale tego nie opisywaliśmy - nie o to nam chodzi - urządzenie ma być plug and play bez cięcia, łatwe w miarę w montażu i jeśli złodziej zna je nawet (mała szansa), to musi poświęcić zamiast 1-2minuty na kradzież auta, to te 15minut powiedzmy. Dziś auta znikają momentalnie i temu chcemy zaradzić - żadne alarmy dedykowane nie chronią do tego bo się rozbrajają przy okazji.