Wzmacniacz audio

Molakxxx

Nowy
Auto
Stelvio sport 2018 USA
Cześć
posiadam stelvio z podstawowym najgorszym nagłośnieniem.
Zmieniłem głośniki w przednich drzwiach i dołożyłem dwa tweetery, przy okazji wygłuszyłem drzwi.
Nie jestem zadowolony z efektów, seryjne radio nie daje rady ruszyć tym głośnikiem. Mimo tego że nie jestem jakimś audiofilem to chciałem dołożyć wzmacniacz. Stąd pytanie, czy istnieje jakiś wzmacniacz wraz z kablami żeby podpiąć go do seryjnego radia bez cięcia kabli i przeróbek? Chciałbym go wpiąć p&p .
Ktoś poratuje jakimś linkiem albo podpowie gdzie to szukać?

Witam, ja mam harman kardon z subfuferem w bagażniku też jestem rozczarowany - też chętnie bym poprawił dźwięk bez prucia kabli auto może jest ktoś na forum kto coś popdpowie

W żadnym nie da się nic zrobić bez prucia kabli lub szukania konektorow. Gotowca p&p brak.
Jest cały obszerny wątek i tym, poszukajcie.

Właśnie udało mi się znaleźć to na AliExpress:
16-pinowy wiązka przewodów Quadlock do radia Alfa Romeo Giulia 952 Stelvio MK1 Dekoder CanBus Android Multimedia Adapter kablowy

Czym tym przewodem nie dało by się podpiąć wzmacniacza ?
Nie wiem czy da sie podlaczyc chinskie radio.

Jedną wtyczkę da się wykorzystać żeby jakiegoś wzmaka dołożyć, symetryczna dalej potrzebna jeżeli to miałoby być bez cięcia przewodów. Ale bez obrazy, jeżeli kolega tak pyta to chyba nie powinien się sam za to brać tylko poszukać specjalisty od audio czy elektronika przynajmniej.

Znajomy elektronik właśnie powiedział że zmontuje mi wszystko jak skompletuję sprzęt.
Dlatego pytam o najprostsze rozwiązania

Amortyzatory
Powrót