Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Czy podczas wypalania komputer włącza odbiorniki elektryczne w postaci podgrzewanych lusterek i ogrzewania tylnej szyby?
Czy podczas wypalania komputer włącza odbiorniki elektryczne w postaci podgrzewanych lusterek i ogrzewania tylnej szyby?
Pierwsze słyszę...u mnie takich rewelacji nie ma.
Powiem Ci że bardzo dziwne. Dzieje się tak ale jak przerywasz proces wypalania. No i nie za dobre dla silnika bo taki olej słabo smarujewitam
mam problem s wypalaniem dpf a mianowicie wypalanie mam co ok 700km ale po zakonczonym procesie wypalania mam podniesiony stan oleju tz mam rope w oleju co moze byc przyczyna cofania ropy do oleju