Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Dziękuję. Fakt, na dole nie mam wkręta ;D czy mógłbyś powiedzieć mi jaki tam powinien być?
Kiera wizualnie może i przypomina tą z TI jednak jakościowo odbiega od ori jednak jeśli Ci to nie przeszkadza...Why not. (Stwierdzone organoleptycznie)Witam, czy warto wymieniać na kierownicę np. taką z wersji TI? Znalazłem coś takiego: allegro.pl/kierownica-sportowa-alfa-romeo-159-nowa-skora-pfi-i7162973884.html
Pytanie czy ryflowane aluminium z mojej obecnej kierownicy, będzie pasować do tej i do tego przyciętego spodu kierownicy.
Pozdrawiam
Jest jakby Ci to zobrazować ... z kamienia np.biceps jest jak z drzewa gdzie w ori jest miękki,ogólnie dziwne uczucie jak ja trzymasz, nie mówię że jest do bani po prostu ori jest lepsza dlatego kosztuje drugie tyleA co w niej jakościowo odbiega od oryginalnej?
Siema, doczepiam się
Ktoś robił podmianke kierownicy z Stelvio do 159 ?![]()
A po co?
Zapewne po to, że jest znacznie ładniejsza.
Odnośnie odpowiedzi na pytanie - z tego co mi się gdzieś obiło o uszy to w Stelvio multifunkcja lata z wykorzystaniem LIN, nie CAN, więc P&P raczej nie będzie.
Widziałem takową w Brerze i wygląda bardzo dobrze, więc i w 159 źle wyglądać nie będzieZwłaszcza w porównaniu do zwykłej.
Wysłane z mojego moto g(6) plus przy użyciu Tapatalka
Według mnie pasuje jak siodło świni ale są gusta i guściki. Coś co zostało zaprojektowane do innego wnętrza nie będzie nigdy pasować gdzieś indziej. Moje zdanie