[Giulia] Wydech Ragazzon dla Veloce

Filmik mogę nagrać ale nie oddaje tego dźwięku jaki jest na żywo.

Wysłane z mojego Galaxy s8+ przy użyciu Tapatalka

To ciekawe, że przy Giuliach zawsze jest jakieś tłumaczenie, że zły mikrofon, że nie oddaje jak na żywo, że jak się więcej gazu doda to jest lepiej itp :D

Co oni zrobili z tym silnikiem, że brzmi jak golarka elektryczna mimo wszelkich starań ? :(

Każdy silnik i każdy wydech trudno oddać na nagraniu. Moje busso też na filmiku nie brzmi tak, jak na żywo. I nie da się tego wiernie oddać, przynajmniej nie bez profesjonalnego sprzętu. A jednak nawet na zwykłym filmiku fajnie toto gada...

To ciekawe, że przy Giuliach zawsze jest jakieś tłumaczenie, że zły mikrofon, że nie oddaje jak na żywo, że jak się więcej gazu doda to jest lepiej itp

:D
Także ten... wiadomo, że na żywo lepiej :P

Uwierz ze nie brzmi jak golarka... Ja nie muszę Nikomu odowadniac jak to chodzi.

Wrzuciłem Filmik na Postoju, telefon nie nagrał niskich dźwięków, na żywo po odpaleniu ładnie mruczy a na filmie tylko słychać pierdy po przygazowaniu

Tu nie trzeba nic tłumaczyć :D
https://youtu.be/kj2Z8lqo7KU
Auto seryjne marki nie premium bez sportowej historii. Pierwszy ich produkt w kierunku sportu w tej klasie.

Ktoś powie, że za głośno. Cicho to może być w Super a nie w Veloce.

Ostatnia edycja:
Dlatego kup ragazona. Bardzo podobnie brzmi , zgadzam się że powinno być conajmniej jako opcja fabryczna. W sumie w MG ogarniesz za ok 3 3.5 koła, ragazzon za 5 . Brutto. I masz czad. Jak masz ochotę to za piątaka w MG zrobią Ci aktywny na pilota.

Ragazzon ok 4400 wychodzi [emoji6]

Ostatnia edycja:
No i właśnie. jest "rattle" a nie baswe buczenie, jak zakneblowany. Ale fakt, że chyba jednak kotś się postarał z tym nagraniem.
Wydaje mi się że z internetowych odsłuchów to supersprint ma wydech który idzie w tą stronę. Mam nadzieję że się doczekam aż ktoś u nas to przetestuje.
Możesz testować, czemu ty nie przetestujesz tylko czekasz na kogoś?

Chciałbym ale się boję...

Ja z Veloce nie będę nic robił bo widzę, że nie warto. Prędzej kipię Q z drugiej ręki :)

Ja z Veloce nie będę nic robił bo widzę, że nie warto. Prędzej kipię Q z drugiej ręki :)

A ja widze, ze warto. Kto co chce. Nigdy bym nie wrocil do stockowego wydechu. To co mam teraz to jak porownanie czarnego z bialym. Calkiem inne doswiadczenie.

A ktoś słyszał na żywo wydech z samym końcowym i pełen przelot żeby mieć porównanie?

Możesz testować, czemu ty nie przetestujesz tylko czekasz na kogoś?

Chciałbym ale się boję...

Spoko spoko, jak gwarancja minie to zacznę modzić. Dyfuziorki, jakąś mapkę i wydech. Mam nadzieję że do tego czasu uda mi się na żywo coś usłyszeć.

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Dla mnie jest ok(chociaż zastanawiam się nad pełnym przelotem) . Wolę to niż ryk jak w hondach 1.6 [emoji6]

Dla mnie jest ok(chociaż zastanawiam się nad pełnym przelotem) . Wolę to niż ryk jak w hondach 1.6 [emoji6]

Jak można przy aucie za 200tys mówić o ryku hondy 1.6?
Od Golfa 1.4 też brzmi lepiej... i od Focusa 1.0 też :P

Podpisuję się pod powyższym :)

I JA :)

zamiast racjonalizować "kiedyś kupię Q" ( kiedyś może nie nadejść tfu tfu) - kup sobie jakikolwiek wydech z porzadnej firmy i zrozumiesz o czym mówimy.
Nigdy więcej stokowego byczka :)

- - - Updated - - -

ja stelvio, może dlatego trochę drożej wyszło. ze zniżką na alfaholicy, pełen przelot.
chociaż jak dziś korzystając ze słonca zrobiłem po Łodzi rundkę spiderem V6 busso.... ehhh. jak to kręci, jak wierzga i śpiewa, do odcięcia... Poezja :)

Amortyzatory
Powrót