[Giulia] Wydech Ragazzon dla Veloce

przeciez mozna wywalic ori koncowki z dyfuzora i zostawic sam carabon z ragazzona

Koncówki - atrapy, dźwięk wydechu z głośnika, a jak się bliżej przyjrzeć, to jak dziewczyna bez makijażu.

[emoji16] [emoji16]

Dyfuzor już zmieniłem. Raczej dam radę z wydechem [emoji6]

Wysłane z mojego Galaxy s8+ przy użyciu Tapatalka

Spokojnie, chyba ze jesteś informatykiem.

Taka sama łatka jak to, że Alfy się psują :)

Prawda jest taka, że większość informatyków z którymi pracuje bez problemu radzi sobie z tuningiem swoich samochodów a nieinformatycy jak im coś wyskoczy w kompie to płacz i zawracanie dupy informatykom za darmo oczywiście bo to tylko chwilka a i tak siedzisz przy kompie :D

Ostatnia edycja:
Niecałe 2h i po robocie [emoji6]

Bez kanału raczej ciężko by było.
114.jpg
115.jpg
116.jpg

W środku jest lepiej, jak większość mówi bardziej basowo i słychać teraz wydech, a nie silnik. Aż chce się jechać [emoji16]

Na zewnątrz jak znajdę kamerzyste to nagram [emoji6] że środka strzałów nie słychać.

Mam sam końcowy.

Jak ktoś lubi basowe brzmienie na niskich obrotach bez wysokich tonów to jak znalazł. To nie moja bajka. Dzięki za film :)

btw szkoda że nie można porządnie przygazować. Kolejny kaganiec :(

Poki co dla mnie ok. Głośniej chyba nie ma sensu robić do "Daily cara"

Postaraj się zrobić filmik ze sprintu z miejsca, bo dopiero pod obciążeniem słychać jak to faktycznie brzmi, tak popierdywać na postoju to się da i na stockowym :P

No wiem wiem [emoji6] postaram się nagrać ze sprintu

anAlfaBeta - zapewniam Cie, że popierdywanie stockowego wydechu nie da się porównać w żaden sposób z tym...

- - - Updated - - -

Ja mam w Stelvio pełen przelot za katalizatorem, podczas jazdy że stała prędkością nie męczy absutnie nawet przy 150-160, ale podczas przyspieszania daje czadu i banana na twarz

w garazu podziemnym naprawde dobrze sie drze :D i fajnie slychac turbo przy odpuszczaniu gazu w D :D

Amortyzatory
Powrót