B
Bllondas
Guest
ja osoboscie polecam wam ta strone tam jest wszystko czego tylko mozna dla auta http://www.samochodowekosmetyki.pl/ woski , gabki , sonax , poorboy's , Meguiar's , wszystko i do wszystkiego
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Black Hole to nie wosk tylko polituraa na lato mam już upatrzony dobry wosk Poorboy’s World Black Hole
Robił ktoś sobie jakąś kwarcową ochronę lakieru? Faktycznie to takie cudowne i trwałe?
ja osoboscie polecam wam ta strone tam jest wszystko czego tylko mozna dla auta http://www.samochodowekosmetyki.pl/ woski , gabki , sonax , poorboy's , Meguiar's , wszystko i do wszystkiego
U mnie już prawie 3 miesiące leży colli 476 i efekt hydrofobowy nadal ładnie wygląda![]()
Colli jest o tyle dobry, że względnie tani. Cholernie przyciąga kurz a na ciemnym lakierze nie wygląda to najfajniej no i trwały to mimo wszystko on nie jest. Przed zimą OK ale na sezon letni są lepsze...![]()
Wiadomo swissvax to nie jest ale nic równie trwałego co nie będzie kosztowało worka pieniędzy nie widziałem.
Nie jest trwały? U mnie spokojnie siedzi na aucie 3-4 miechy przy cotygodniowym myciu. Nakładany w sekwencji DJ LP, PB PH i na to 2 x colli. Myte Duraglossem i do tego QD CG Pro Detailer. Wiadomo swissvax to nie jest ale nic równie trwałego co nie będzie kosztowało worka pieniędzy nie widziałem. Myśle o PB Nattys Blue efekt podobno lepszy ale trwałosć sporo niższa no chyba, ze sobie kupie tester lusso oro.
Nie jest trwały? U mnie spokojnie siedzi na aucie 3-4 miechy przy cotygodniowym myciu. Nakładany w sekwencji DJ LP, PB PH i na to 2 x colli. Myte Duraglossem i do tego QD CG Pro Detailer. Wiadomo swissvax to nie jest ale nic równie trwałego co nie będzie kosztowało worka pieniędzy nie widziałem. Myśle o PB Nattys Blue efekt podobno lepszy ale trwałosć sporo niższa no chyba, ze sobie kupie tester lusso oro.
Miałem colli u siebie i po dwóch aplikacjach w sezonie letnim postanowiłem zostawić je sobie na zimę własnie przez ten kurz. Trwałość - podwójna aplikacja no wyglinkowane nadwozie, mycie co najmniej 2 x tygodniowo(właśnie przez kurz) - po około 6 tygodniach nie było nic. Na lato mam jeszcze końcówkę Lusso ORO, który obok wosków Poor Boys jest moim zdaniem liderem jeżeli chodzi o woski z tego przedziału cenowego. Ojciec w swoim Mondku ma zakupiony w prezencie wosk "Victoria Coucorse" (tak to się chyba pisze) kosztował trochę ponad 100 zł. Trwałość średnia ale efekt zacny - ja polecam![]()
To chyba masz zbyt agresywny szampon bo raczej większości z forum KA spokojnie wytrzymuje 3 miesiące po odpowiedniej aplikacji czyli glinka + cleaner + wosk (u mnie dodatkowo pod wosk idzie zawsze glaze black hole). Co do kurzu to ja zaobserwowałem tylko siadanie zaraz po aplikacji po następnym myciu i użyciu QD już tak kurzu nie łapał, jednak jak pisałem może z ciekawości skusze się na wiosne na coś innego![]()
Zależy o czym mówimy.Koledzy,co myślicie o kredkach do maskowania rys, możecie jakieś polecić, albo inny sposób do maskowania tychże? Chodzi mi o rysy i odpryski po kiamieniach.