Damian156JTD
Nowy
no dobra kolego to powied mi co polecasz zeby efekt utrzymal sie od 2 tyg do msc ,oczywiscie cennowo w miare rozsadku tez
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
no dobra kolego to powied mi co polecasz zeby efekt utrzymal sie od 2 tyg do msc ,oczywiscie cennowo w miare rozsadku tez
Jeżeli efekt ma utrzymać się do ok. miesiąca to najlepiej któreś z wymienionych wcześniej AIO (wszystko jedno które wybierzesz bo to są porównywalne produkty , jak Ci zależy na cenie to szukaj w jak najmniejszych opakowaniach bo to są naprawdę wydajne produkty) i do tego na lato tester Dodo Juice Purple Haze a na zimę tester FinishKare Hi Temp. Myślę że powinno Ci wystarczyć a i efekt powinien być bardzo zadowalający.no dobra kolego to powied mi co polecasz zeby efekt utrzymal sie od 2 tyg do msc ,oczywiscie cennowo w miare rozsadku tez
AIO:PODAJ kolego jak mozesz jakies przykladowe linki,znalazlem jakis ale w kategori oczyszczenie pow
Mam coś podobnego do lakierów metallic.
Umyłem i nawoskowałem wczoraj auto i oczywiście wieczorem spadł deszcz, a ja musiałem przejechać kilkadziesiąt km...
Muszę podejść do auta i sprawdzić jak dziś to wygląda... (i oczywiście znowu jest bezchmurnie, ehhh)
edit
tak jak pisałem mam turtle wax metallic
po mojej wczorajszej jeździe w deszczu (ok 50-60km) wygląda dziś nadspodziewanie dobrze.
żadnych zacieków ani mazów (trochę brudu w okolicu kół - nic wielkiego), lakier ładnie błyszczy, naprawdę sądziłem, że będzie gorzej
wosk nałożony tego samego dnia co późniejsza jazda w deszczu.
Koledzy czy ktos może powiedzieć kilka słów o samym procesie glinkowania, jak i czym to sie nakłada itd.
Forum kosmetyka aut ma odpowiedź na to pytanie: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=188Uzytkowal ktoś SONAX Xtreme Wosk Twardy i może powiedzieć coś na jego temat,interesują mnie efekty końcowe na czarnym bądź innym ciemnym lakierze