Wizerunki naszych Belli zimą

Moja Bella na tle zamarzającego basenu zimowego w Ś-ciu!!DSC_0011.jpg

Bella bez mycia od miesiąca :) jeszcze chyba taka zapuszczona nie była :) Mowa o 156 ;)

32356_478820532170954_1508886826_n.jpgmoja w sobote wygladala tak 420km i dalej byla czysciutka:) ale niestety nastepne 80 i wyglada jaby wogole nikt jej nie myl;p:) alu 17 i opony zima 225/45 drugie alu juz lerza i czekaja na regeneracje;p potem bedzie decyzja ktore na zime zostana;p

to daj fotke zobaczymy czy widac:) hehe

szczerze powiedziawszy nie bardzo , bo ma srebrny kolor (specjalnie takie kupuje , bo brudu na nich nie widać ;) )

tutaj jakieś ostatnie fotki

podstawowy środek myjący to był deszcz

Załączniki

• P6010016a.jpg
    P6010016a.jpg
    265.2 KB · Wyświetleń: 108
  • P6010010a.jpg
    P6010010a.jpg
    264.4 KB · Wyświetleń: 102
Ja tam śmigam na letnich oponach cały rok. Jak sie ma głowe na karku to jest szansa , że nikomu się krzywdy nie zrobi.

Ja tam śmigam na letnich oponach cały rok. Jak sie ma głowe na karku to jest szansa , że nikomu się krzywdy nie zrobi.

Odważnie, aczkolwiek nie popieram...juz nie chodzi o to czy bieznik jest zjechany czy nie ale o mieszanke gumy. Inna jest letnia a całkiem inna na zime...

Jeszcze kilka ujęć ukazujących moją 147 w wydaniu zimowym ;)

3bade0806e8b0.jpg

jak spadł pierwszy śnieg, to na letnich oponach prawie zakopałem się na własnym podwórku, a było ok. 7-8 cm śniegu...

OŚWIEĆ mnie ! please!

Jak sie mieszka w Gdańsku to można kozaczyć na letnich. Zapraszam na południe i nie mam na myśli Krakowa. Pierwsza lepsza górka i stoisz :D
drift'r - utwierdzam się w przekonaniu, że Twoja najśliczniej wygląda z ori zderzakiem, z tymi progami i jeszcze jakby były letnie buciki to miód.

Jak sie mieszka w Gdańsku to można kozaczyć na letnich. Zapraszam na południe i nie mam na myśli Krakowa. Pierwsza lepsza górka i stoisz
Ok kolego. Taka argumentacja ma sens i z tym sie zgadzam.
Bo prywatna opinia pana drift-r na mój temat mnie nie za bardzo interesuje, gdyż nie znam człowieka.
ARGUMENTY panowie argumenty to podstawa. A nie bicie piany.

Nie oceniam człowieka a decyzje. Dla mnie jazda zimą na letnich gdzie by to nie było to duża nieodpowiedzialność. Nie muszę chyba tłumaczyć kiedy opony zimowe mają przewagę nad letnimi i czemu się ich używa. Gdy ktoś zmniejsza swoje bezpieczeństwo to jego sprawa, ale jeśli przy okazji zmniejsza bezpieczeństwo pozostałych uczestników ruchu to trudno nazwać to odwagą.

Amortyzatory
Powrót