jaboleq
Nowy
Za oskarżanie mnie o głupotę to jesteś mi winny flaszkęTe Twoje HIDY "walą" po oczach nawet na zdjęciach- strach pomyśleć jak to wygląda w realu![]()
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Za oskarżanie mnie o głupotę to jesteś mi winny flaszkęTe Twoje HIDY "walą" po oczach nawet na zdjęciach- strach pomyśleć jak to wygląda w realu![]()
( zimę po prostu przejeżdżam - nie musi wyglądać , ma jeździć )
w zimę to dopiero mam ....
( zimę po prostu przejeżdżam - nie musi wyglądać , ma jeździć )
Pokaż załącznik 79831
myć to jednak myję czasemmnie tego nie musisz mówić , ja mojej 156 nie myłem od jakichś 10-ciu miesięcy
Bocian, powiedz lepiej czyj jest ten Żuk z tyłumyć to jednak myję czasem![]()
postawic tylko choinke i swieta pelna paraBocian, powiedz lepiej czyj jest ten Żuk z tyłuI czy odpala w zimę?
Moja po zasypaniu wyglądała tak-
żuk jest takiego Pana co ma kolegę co jego wujek ma ciotkę która ma znajomego co jego brat ma szwagra ...Bocian, powiedz lepiej czyj jest ten Żuk z tyłuI czy odpala w zimę?
czyli chociaż otwiera drzwi
Moja BELLA tej zimy to Fiat... Ale pokażę
Moja BELLA tej zimy to Fiat... Ale pokażę![]()
Oj tam oj tam przez dwie ostatnie noce było -2 a dzisiaj juz + 4.5'C Ale w styczniu będe w PLNie wiem jak was ale mnie Jony88 wkurzyłhaha...ale na nartach nie polatasz
![]()