Wizerunki naszych Belli zimą

Abidibi1509 jak spisują Ci się zimówki, bo mam takie same tylko że szersze i jestem z nich bardzo zadowolony

Szczerze to póki co mogę się wypowiedzieć tylko o jeździe po asfalcie, bo opony co prawda są używane przez jeden sezon, ale przez mamę na innym aucie. Jeżeli chodzi o jazdę na asfalcie to hamowanie dobre, są strasznie ciche jak na zimówki, powiedziałbym, że chyba nawet cichsze niż letnie 17" Toyo T1 Sport :D Jedynie przy wyhamowywaniu auta słychać szum. Reszta opinii po pierwszym śniegu :)

P170112_09.21.jpgP170112_09.31_[01].jpgP260112_09.05.jpg

Załączniki

• P080112_12.24.jpg
    P080112_12.24.jpg
    86.1 KB · Wyświetleń: 180
Ostatnia edycja:
ale fajny psiak :D zwłaszcza z tym szalikiem :D

Dzięki,ale daje w kość zima to jego żywioł lubi kopać piłkę o 3 rano na mrozie. Postanowiłem połączyć psa i Alfę Romeo bo obydwoje są ładne i czasem mogą być..bardzo kosztowne,ale im to wybaczasz jak na nich spojrzysz. :)

Na szczęście ani śniegu, ani mrozu Wam nie brakuje :P A piłkę i budzik zawsze się załatwi ;) :D

tak wygląda u mnie zmiana z letniej na zimową :P czekam na pierwszy śnieg... :D

Załączniki

• PICT0709.jpg
    PICT0709.jpg
    107.9 KB · Wyświetleń: 166
  • PICT0626.jpg
    PICT0626.jpg
    113 KB · Wyświetleń: 153
  • PICT0410.jpg
    PICT0410.jpg
    91.6 KB · Wyświetleń: 173
  • PICT0249.jpg
    PICT0249.jpg
    652.4 KB · Wyświetleń: 150
Zima jest paskudna i jej nie cierpię rano odśnieżanie i skrobanie i obawy czy bella ma ochotę odpalić czy nie będzie mieć jakiegoś focha!

- - - Updated - - -

Mówię Wam żadna rewelacja!

Zima jest paskudna i jej nie cierpię rano odśnieżanie i skrobanie i obawy czy bella ma ochotę odpalić czy nie będzie mieć jakiegoś focha!

- - - Updated - - -

Mówię Wam żadna rewelacja!

ja tam czuję jednak jakiś magiczny sentyment do niej :) czekam aż spadnie śnieg u mnie ... :P

Ja się pewnie w najbliższych dniach pochwalę jakąś aktualną fotką bo dziś właśnie zmieniałem wygląd swoje 147 na bardziej zimowy ;)

długo sie nie nacieszyłem letnim setupem:

Załączniki

• zimowy.jpg
    zimowy.jpg
    103.9 KB · Wyświetleń: 167
Ja zime lubie tylko ze wzgledu na narty :D Pamiętam jednak jak w tamtym roku były te mrozy i wstawałem rano do pracy patrze na termometr a tam -25 C i tak przez dwa tygdonie, to autentycznie płakać mi sie chciało :P hahaa W tym miejscu wyrazy szacunku dla mojej poprzedniej 147 która nawet przy tych mrozach nigdy ale to nigdy mnie nie zawiodła, a stała pod blokiem :D Co innego przy dystrybutorze :P

Takie tam ;) Jako ze zostawilem na zime org alu 16 to nie wyglada az tak zle chociaz opony 60 troche napuchniete ;) Dzis jade w gory moze cykne jakies fajne fotki.

IMG_1361.jpg

Amortyzatory
Powrót