Widziany....Widziana.

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
ale miała Toruńską rejestrację , w centrum polski też napisałem ale tam żadnego odzewu więc mniemam że ktoś jest po prostu z Torunia i w LDZ był przejazdem

Forum Alfistów z województwa Zachodniopomorskiego (Szczecin, Koszalin, Kołobrzeg, Świnoujście, Stargard), Pomorskiego (Gdańsk, Gdynia, Słupsk, Sopot) i Kujawsko-Pomorskiego (Bydgoszcz, Inowrocław, Toruń, Włocławek). Wyjeżdżasz na wczasy i szukasz noclegu? Klubowicze z tego działu na pewno doradzą najlepszą ofertę.

teraz to już Cię nie rozumiem dobrze wiem gdzie co leży w PL(z większych miast) , i nie wiem dlaczego Toruń przypisujesz do centrum polski jak w tym dziale jest wyraźnie napisane ''Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Zachodniopomorskie i Pomorskie - Forum Alfistów z województwa Zachodniopomorskiego (Szczecin, Koszalin, Kołobrzeg, Świnoujście, Stargard), Pomorskiego (Gdańsk, Gdynia, Słupsk, Sopot) i Kujawsko-Pomorskiego (Bydgoszcz, Inowrocław, Toruń, Włocławek). Wyjeżdżasz na wczasy i szukasz noclegu? Klubowicze z tego działu na pewno doradzą najlepszą ofertę.''

Masz rację :) Ja się zakręciłem ;)

Ogólnie śledzę ten temat i mało ludzi udziela się w nim z tego rejonu - to tak poza tematem ;)

pozdrowienia dla kierownika granatowej 156 (chyba ZGR lub ZGY, nie zdążyłem się przyjrzeć) widzianej ok 18.20 na moście Pionierów, mrugnięte, odmrugane:)

pozdro dla GT widzianej w piatek kolo kosciola w Wolczkowie, oraz bialy Miciak widziany w sobote na Wojska Polskiego,

Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 156 SW na ZSZ.... widzianej w Połczynie na wylocie do Szczecinka :)

Dzisiaj na Obrońców Stalingradu ciemna 156 na ZST. Pieszo byłem ;)

Pozdrowienia dla koleżki w srebrnej alfie 156 po licie na niemieckich blachach. Autko widziane dziś w Gryfinie z tego co wiem to nie długo na gryfińskich blachach będzie latać :D

z czarnymi tzn???? w którym miejscu wstawki ???

Jakiś czas temu widziałem kierowniczkę srebrnej 166 z czarnym dachem i jeszcze jakimis elementami na niemieckich blachach, która wyjeżdżając z parkingu na ul. Zawadzkiego, najpierw załatwiła drzwi Focusa a potem omal nie wykończyła jego kierowcy który stał koło auta.

Wczoraj 166 (ZPL, klubowe ramki) na Witkiewicza, a dzisiaj po 21 na Obrońców Stalingradu 147 po liftingu (też klubowe ramki) :)

Amortyzatory
Powrót