cuoreventi
Nowy
No to na bank ten sam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Twoja ta piękna czerwona 156 sedan tak mocno obklejona?Od kilku dni w Świeradowie-Zdroju(dolnoląskie) pod hotelem Dębowy Dwór stoi czerwoniutka Brera na numerach CBR35** i ramkach IKARA.pozdrawiam z górmoze kolega jest tez na alfaholikach
![]()
tak to moja.obecnie jestem w Międzyzdrojach ale za chwilę wyruszam w drogę powrotną do domu. W Świeradowie jechałęś za mną czy może sie mijaliśmy??? Jesteś jeszcze w górach? pozdrawiam równieżTwoja ta piękna czerwona 156 sedan tak mocno obklejona?
Jeśli tak to widziałem Cię w Świeradowie w czwartek rano (ja czarna 156sw)
Nie zdążyłem machnąć bo dobrze wykorzystujesz pedał gazu.
pozdrawiam
tak to moja.obecnie jestem w Międzyzdrojach ale za chwilę wyruszam w drogę powrotną do domu. W Świeradowie jechałęś za mną czy może sie mijaliśmy??? Jesteś jeszcze w górach? pozdrawiam również![]()
jedyną alfę sw czarną to kojarze tylko na zagranicznych tablicach...właśnie wtedy widziałem ją gdzieś zaparkowana w centrummijaliśmy się jeszcze w samym centrum Świeradowa, na tej górze przy samym deptaku.
Jechałem dziś przez Wojska Polskiego, więc ten na GD to pewnie jaDziś widziałem chyba tdi86 w 159 przy błoniach, potem 159 na blachach GD na wojska polskiego, i jeszcze mi na dupie jechała niebieska 156 sedan w okolicach podzamcza zero machania.
Pozdro dla czarnej 156 jtd sw fl na blachach ct ktora stala pod zsp3w łodzi dnia 09.03.2012(oczywiście na klubowych ramkach):d
ktora stala pod zsp3w łodzi
a teraz mapka do reki i patrzymy, gdzie lodz a gdzie szczecin
Pozdro dla czarnej 156 jtd sw fl na blachach ct ktora stala pod zsp3w łodzi dnia 09.03.2012(oczywiście na klubowych ramkach):d