• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany....Widziana.

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ciemna 156 na ZBI.... trasa 163 między Tychówkiem a Bolkowem, pomrygane odmachane :)

Pozdrawiam kierowniczkę ;)

Ostatnia edycja:
dzisiaj w Wisełce mijałem się z białą "Julką" numer rej. "KASIA" pozdro od czerwonej 156 z Dolnego Śląska. w Miedzyzdrojach także spotkana matowa (czarna) 166

Od kilku dni w Świeradowie-Zdroju(dolnoląskie) pod hotelem Dębowy Dwór stoi czerwoniutka Brera na numerach CBR35** i ramkach IKARA.pozdrawiam z gór :) moze kolega jest tez na alfaholikach :)
Twoja ta piękna czerwona 156 sedan tak mocno obklejona?
Jeśli tak to widziałem Cię w Świeradowie w czwartek rano (ja czarna 156sw)
Nie zdążyłem machnąć bo dobrze wykorzystujesz pedał gazu.
pozdrawiam

Twoja ta piękna czerwona 156 sedan tak mocno obklejona?
Jeśli tak to widziałem Cię w Świeradowie w czwartek rano (ja czarna 156sw)
Nie zdążyłem machnąć bo dobrze wykorzystujesz pedał gazu.
pozdrawiam
tak to moja.obecnie jestem w Międzyzdrojach ale za chwilę wyruszam w drogę powrotną do domu. W Świeradowie jechałęś za mną czy może sie mijaliśmy??? Jesteś jeszcze w górach? pozdrawiam również :)

tak to moja.obecnie jestem w Międzyzdrojach ale za chwilę wyruszam w drogę powrotną do domu. W Świeradowie jechałęś za mną czy może sie mijaliśmy??? Jesteś jeszcze w górach? pozdrawiam również :)

mijaliśmy się jeszcze w samym centrum Świeradowa, na tej górze przy samym deptaku.

Dziś widziałem chyba tdi86 w 159 przy błoniach, potem 159 na blachach GD na wojska polskiego, i jeszcze mi na dupie jechała niebieska 156 sedan w okolicach podzamcza;) zero machania.

Dziś widziałem chyba tdi86 w 159 przy błoniach, potem 159 na blachach GD na wojska polskiego, i jeszcze mi na dupie jechała niebieska 156 sedan w okolicach podzamcza zero machania.
Jechałem dziś przez Wojska Polskiego, więc ten na GD to pewnie ja :) pozdrawiam

Jak masz czarne stalówki bez kołpaczków to tak:). Pozdrawiam.

Wczoraj wieczorem (ok. 20) w okolicach Wilczej/Obotryckiej w kierunku Polic miałem czarną 155 na ogonie - forumowa?

Wczoraj, stałem na rynku w Kamieniu Pomorskim, obok oramkowanej ciemnej 156SW. Pozdrawiam :D

Pozdro dla czarnej 156 jtd sw fl na blachach ct ktora stala pod zsp3w łodzi dnia 09.03.2012(oczywiście na klubowych ramkach):d

czy wy czytacie ze zrozumieniem ? napisałem blachy CT a to Toruń z tego co wiem , to jak mam kogoś z Torunia szukać w centrum polski ?

Amortyzatory
Powrót