Widziany....Widziana.

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
O widzisz Malin, mało gdzie można dostać:)
Ciekawe czy ktoś mnie kiedyś też upoluje na szczecińskich rozdrożach :)

Dzisiaj na Gorkiego czarna 156 SW po fl na ZS 5***V z klubowymi ramkami.
Chciałem stanąć obok, ale krawężnik był taki że chyba musiałbym podjechać Crosswagonem;)

Dzisiaj na Gorkiego czarna 156 SW po fl na ZS 5***V z klubowymi ramkami.
Chciałem stanąć obok, ale krawężnik był taki że chyba musiałbym podjechać Crosswagonem;)

Wystarczyło się przeprowadzić i już drugi raz moja upolowana:) Co do krawężników to się zgadzam ale cóż gdzieś trzeba parkować:)

Wczoraj Żabi Kruk koło WSB granatowa 166 PO XXXXX rameczki Alfaholicy, a pod samą WSB 147 na KARPiowych rameczkach :)

Wystarczyło się przeprowadzić i już drugi raz moja upolowana:) Co do krawężników to się zgadzam ale cóż gdzieś trzeba parkować:)

Zdarza mi się tam stawać i przeważnie wybieram chodnik po drugiej stronie przed postojem taksówek. Można na niego wjechać przez obniżenie krawężnika na przejściu dla pieszych:D

wczoraj pod MC w Grudziadzu czarna 156 CZN..... na klubowych ramkach, zaparkowalem obok jak wrocilem to ciagle stala ale wlasciciela sie nie doczekalem:(

159

Kilka chwil temu uchwyciłem Bellę na Cienistej w Szczecinie.
Ps. Zawsze taka czysta jest?:)

Załączniki

• 20130425_113228.jpg
    20130425_113228.jpg
    87.6 KB · Wyświetleń: 94
Chciałem zrobić zdjęcie razem z moją ale bym się wstydził bo moja upitolona a nie mam kiedy jej dopieścić :P
Pozdrawiam!

A ja mam pytanko czy ktoś z forum był na zlocie w Makowicach 28.04 srebrną alfą 156 początek rej to ZSW?

Pozdrowienia dla kolegi z ciemnozielonej 156 GS65310 jak dobrze pamiętam. Spotkaliśmy się wczoraj na trasie jakoś za Podgajami i jechaliśmy tak aż do Słupska - raz jedno, raz drugie gdzieś z tyłu ;)

a ja pozdrawiam kierownika 166 na rejtsracjach CB z podkladkami SCAR jechalismy za soba na mazury ,az do Olsztyna gdzie navi poprowadzila mnie inaczej
:)
pozdrawiam i milego wypoczynku

Widziana 145 na DW.... w Połczynie-Zdroju na "przelotówce" oraz dla czarnej MiTO chyba na GCZ.... która jechała za mną od ronda do świateł - mrygnięte awaryjnymi, podniesiona ręka (moja :P ), niestety bez odzewu - może jakiś "kapelusznik" słabo widziałem w lusterku bo zapadał zmrok ;)

Amortyzatory
Powrót