• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany....Widziana.

pozdrowienia dla kolegi w szarej 159 na klubowych tablice WN ramkach widzianej dziś w Szczecinie na struga ;)
Tablice mam WM, ale to chyba o mnie chodzi :)

Również pozdrawiam. Fajnie te światła dzienne w halogenach wyglądają :)

Przy okazji pozdrowienia dla kolegi z jedną 159 na podwórku, a drugą przed bramą zaraz przy murze kościoła w Trząsaczu

rzeczywiście chyba WM :) przejazdem byłeś w Szczecinie :)

pozdrowienia dla kierownika błękitnej 147 (blachy PZL) widzianej dzisiaj na ul. Jagiellońskiej:)

Na pewno w okolicach Mazowieckiej :P Godziny... hmm... na pewno przed 15 ;) bardziej w okolicach 13-14 :) Później robię wypad w stronę Słonecznego na zakupy i go home :/
Z uwagi na to że jesteś w rozjazdach/zapracowany pewnie się nie zobaczymy...

No niestety się nie zobaczymy.Mazowiecka nie mój rejon.Jak byś po Pogodnie się kręcił to inna sprawa,bo centrum to unikam jak ognia:D

Na pogodnie kiedyś mieszkałem ;) Na Kaliny, blisko "Syriusza" :) Jest jeszcze ten sklep? Bo dawno nie byłem w tamtych stronach... :)

Jak byś mi powiedział jaki nr ma ten Syriusz to bym wiedział o co cho,bo tak sklepami,firmami itd to tematu nie kumam.Ja tylko nazwa ulicy i nr:D

Pozdrowienia dla kierownika poliftowej 156 SW na klubowych ramkach widzianej dziś w Kamieniu Pom ok 13:00 ( dynamicznie startował na skrzyżowaniu :) )

cześć,ciekawe czy mnie ktoś upoluje kiedyś,od dziś moja princessa wyjechała na drogę po półrocznej przerwie...;-) zrobiona i ma sie baaaardzo dobrze,pozdrawiam.

cześć,ciekawe czy mnie ktoś upoluje kiedyś,od dziś moja princessa wyjechała na drogę po półrocznej przerwie...;-) zrobiona i ma sie baaaardzo dobrze,pozdrawiam.

Twoje auto stało dzisiaj około 10:30 - 11 na Żupańskiego. Widziałem właśnie taką jak ta którą masz w awatarze.
Pozdrawiam Rychu

Amortyzatory
Powrót