• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany....Widziana.

Dzisiaj na parkungu ZUT na Żołnierskiej czarny sportwagon na jasnych materiałach
59.jpg

Ten pod ZUT to ja :-)

Pozdrawiam,
Michał

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

159 widziana i pozdrowiona z odwzajemnieniem wczoraj, w Szczecinie na Mickiewicza

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

No co robić...? O następcy 159 nic konkretnego nie słychać... A Giulietta jakoś mnie nie porywa:/

PS. Czy granatowa 159 na beżowych welurach ZGL to nie Twoja? Wczoraj widziałem taką na parkingu w Galaxy i wpadłeś mi na myśl;)

No co robić...? O następcy 159 nic konkretnego nie słychać... A Giulietta jakoś mnie nie porywa:/

PS. Czy granatowa 159 na beżowych welurach ZGL to nie Twoja? Wczoraj widziałem taką na parkingu w Galaxy i wpadłeś mi na myśl;)

To prawda szkoda, że 159 na razie nie ma godnego następcy;).
Tak to moja 159 stała w Galaxy na poziomie 1,5. Zawsze tam ją zostawiam. Jaki ten świat mały:)

Dziś za pięć ósma widziana czarna 156tka na rondzie sybiraków. Nie odmachałem bo jeszcze spałem ;)

Pozdrawiam osobę, która wczoraj bodajże ok. 17 na Zawadzkiego zaparkowała swoje czarne 159 SW przy bankomacie. Jeśli dobrze pamiętam to rejestracja to chyba ZS 8840X

Pozdrawiam kolege z szarej 156 SW przed FL 2.4 JTD zaparkowanej kolo mojej na parkingu Outlet Park ;)

Pozdrawiam właściciela/właścicielkę szarej 156 na blachach SL i ramkach klubowych zaparkowanego dziś rano na parkingu Fashion House w Gdańsku. Wizytówka za wycieraczką ode mnie +_-

a ja pozdrawiam kolege z czarnej 156 sw CGR ........ na klubowych ramkach mijanej dzis na rondzie w grupie, odzew byl na machniecie:)

pozdrowienia dla kolegi w szarej 159 na klubowych tablice WN ramkach widzianej dziś w Szczecinie na struga ;)

Amortyzatory
Powrót