A
Alfa166Nero
Guest
Dzisiaj na Gdańskiej około 9:10 srebrna 147. Sorry, jeśli to ktoś z forum, że tak się wcisnąłem przed zderzak, ale trochę się spieszyłem 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Tą 147 tez juz chyb pare razy widziałem...
dzis koło godziny 17.00 na moscie Cłowym w strone Dąbia pomykała sobie zielona 145... ma się rozumiec ze moja była hehe, mam nadzieje ze trafiła w dobre ręce...
Pozdrawiam
za kierownicą to moja żonaWidziana srebrna 166 zapewne kolegi Dachuna moscie Pionierów w strone miasta koło godziny 10.00 chciałem zatrąbic, okurat leciałem ciężarówką ale jak sie zrównałem z bellą to ujzałem jakąs Panią za kierownica wiec zwątpiłem i poleciałem dalej hehe ;p
Słonku 156 po FL kttórą zresztą widziano tez na niedzielnym zlocie na pasie![]()