Widziany....Widziana.

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
To Ty byłes pod netto jak trąbiłem?... bo zdawało mi sie jakby ktos inny siedział w 145... widziana takze zielona 145 skręcająca pod... monopolowy na Goleniowskiej hehehe :)
widziana takze na łukasińskiego piękna 159 SW na ZPLach...

a to niezle wystrzeliłes spod tych swiateł.. az zwątpiłem ze to Diselek :)

na szczecińskich z 'N' na koncu rejstracji. pod jakim klubem widziales;> ?
a już wiem nie nie to nie moja po szczecinie jezdzi jeszcze jedna taka cytrynka z przyciemnianymi szybami

Ostatnia edycja:
na szczecińskich z 'N' na koncu rejstracji. pod jakim klubem widziales;> ?
a już wiem nie nie to nie moja po szczecinie jezdzi jeszcze jedna taka cytrynka z przyciemnianymi szybami

Na ul. Kuśnierskiej, ale tamta była chyba na lubuskich

Marcin.147 właśnie namierzony 15 min temu na Jagielońskiej (róg z wojska)
:)

we wtorek srebrna 156 SW, wyjeżdżająca ze Szczecina w kierunku Gorzowa, chyba miała klubowe ramki

Dzisiaj z rana ok.9 ładna czerwona 145 1.4 TS, Struga - Trasa Zamkowa. Pozdrawiam :)

dzieki Kubas za wsyrzymanie ruchu i przepuszczenie mnie na tym kłopotliwym skrzyzowaniu ;d ... a tak w ogole to kiedy nastepny spocik ?

No problemo :)
Wczoraj na Krzywoustego widziana piękna czerwona 145, dzis na Łukasinskiego 156 cimna zielen z lotką na bagażniku... na wylocie na Struga ładniusia 156 niebieskawa na FG rejestracjach :)
Pozdrawiam

Widziany dzis na Goleniowskiej koło 10.00 piękny czarny Spiderek na ZGLach...
a co do Spisertków to ostatnio widziałem tez na rondzie Uniwersyteckim pieknego zóltego Spiderka... tego wiekowego :)

Amortyzatory
Powrót