Widziany....Widziana.

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Dzis widziana ciemno zilelona 146 na CPNie na Dąbiu... czy ja to? :)
oczywiscie zielona 145... pogadalimy sobie :) ...
noi piękna czerwona 156 na czarnych felach zglebowana, widziana na Dąbiu, wysiadała z niej Pani ... ciężarna :) :) :) Pozdrawiam :)

Ciekawe czy doczekam się kiedyś tego, że jakiś Alfista mi odmacha :)

Rosso, ale nie martw się - żółtej jeszcze nie machałem :D

bo wczoraj wyjezdzalem z mierzynu i jechalem za ciemna 155 na klubowych ramkach

to może Rosika, albo była Pikera... czyli Kaliego 155 :) chyba ze jeszcze Adama z Goleniowa...jesli była filoetowa :)
a jak dokładnie wyglądała ?

dzis w godzinach południowych wiadziana 159 ciemny kolrek na parkingu Media Markt, następnie 159 czerwona na Warszawskich numerkach koło Makro tam tez widziana srebrna GTVka...
wczorak koło 18.00 na moscie Cłowym widziana piękna czarna Spiderka na ZSach... :)

w czwartek srebrna 156SW na Mariackiej :) Wlasciciel spojrzal do mojej kabiny.

Wczoraj na Europejskiej żółtek kolegi AR1451,9JTD z "N" na końcu, ale nie było jak na siebie uwagi zwrócić, bo autonogą do bankomatu szedłem. Dzisiaj na skrzyżowaniu Piastów z Powstańców Wlkp szara 33 - pomachane, odmachane :D

Na europejskiej praktycznie codziennie jestem ;p jak nie o 7 to o 15 ;p

:captain: Ja codziennie widzę tyle pięknych alfiątek którym macham i mrugam światłami że niestarczyło by miejsca na forum .Przykład z niedzieli jadąc do polic i z powrotem naliczyłem około 15 autek w ciągu niecałych 2 godzin, w tym dużo pięknych pań za kierownicą pięknych alf. Chyba zacznę robić zdjęcia ???????:driver:

W Szczecinie, rzeczywiście mało kto odpowiada... szczerze mówiąc sam nikogo już nie zaczepiam, pozdrawiam... ;) trasa na ALFACITY... to hmm jakby więcej odpowiedzi było... nie wspominając o tym co się działo na miejscu... ;)

pomachane i odmachane Alfie 159, czarna na cukrowej przy przejezdzie kolejowym.

Zawsze jak mijam alfę to mrugnę światłami, albo pomacham, ale niestety rzadko ktoś odpowiada. Dzisiaj przy wjeździe do Płoni pozdrowiłem alfiste a on tylko patrzył jak ciele w malowane wrota ;)

Zawsze jak mijam alfę to mrugnę światłami, albo pomacham, ale niestety rzadko ktoś odpowiada. Dzisiaj przy wjeździe do Płoni pozdrowiłem alfiste a on tylko patrzył jak ciele w malowane wrota ;)

Hej, niestety trzeba się przyzwyczaić, mam to samo, z uporem maniaka pozdrawiać dalej z myślą, że ktoś odpowie

tera możecie wypatrywać kolejnej nowej Alfy u was. Babka ze Szczecina wygrała MiTo w konkursie Kinder Bueno ;] moje MiTo... :(

Ja w życiu nic nie wygrałem, ale teraz wierzę w Żubra i sam sobie kupie to co chce :D
Dzisiaj na Dziewokliczu stała wiśniowa (?) 155 1.8 TS na ZSD. Ale właściciel chyba nie jest alfaholikiem, bo samochód wybitnie dobity z wyglądu...

dzis widziana na Goleniowskiej czarna 147... mrugnąłem pomachałem, byłem aż w szoku ze swoja dziewczyną bo zostało odmachane :)

Amortyzatory
Powrót