Widziany....Widziana.

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Powiem Ci szczerze,że ten gość mnie tak zirytował,że nawet nie zwróciłem uwagi na Seicento choć pisząc tego posta przypomniało mi się.Przewinęła mi się pizzeria przez oczy:) A widziałeś jakbym w gościa wycedził na krzyżówce Staszica-Ofiar? Many chciał być pierwszy skręcając w lewo przed jadącymi z przeciwka.

Ten pacan to kobieta w lexusie lub innym suvie na niepodległości, a nie widziałem tej akcji na skrzyzowaniu, widzialem tylko czerwoną strzałe która mi uciekała z pola widzenia, fajnie się prezentują białe alusy do czerwonej belli, na prawde zacnie :)(o ile mnie wzrok nie mylił:P)

Na to by spojrzeć kto za kółkiem siedzi nie było czasu,bo trzeba było deptać by wciąć się na środkowy pas;) Dzięki za słowa uznania co do felg.Mi też się podobają:)

Pozdrawiam kolegę w czerwonej GT, widzianego dzisiaj od kościuszki do stacji bp ;)

To teraz w sumie nie wiem czy Tu napisać ;p bo dotyczy kolegi w przedliftowej 147 ce na blachach CWA.. ale widzianej dzisiaj w Łodzi na parkingu Uniwersytetu Medycznego

Pozdrawiam kolegę z Wielkopolski (ramki klubowe) w 156 widzianego dzisiaj o 8 na wjazdówce do centrum

Pozdrowienia dla kolegi na tablicach ZK... wyjeżdzającego z Bonina w stronę Koszalina w sobotę, Jechałem z dzieckiem więc nie chciałem Ciebie gonić, ale Kolego pomknąłeś na tej dwupasmówce szybciej jak gokartem pomiędzy tymi pancerwagenami :-) nie wiem na Kogo trafiłem ale pozdrawiam i dzięki za odmachanie :-)

Trebron ! Ja cię widzę minimum trzy razy w tygodniu na mieście :d a przynajmniej tak mi się wydaje :D mrugnij czasami ;p

Pozdrawiam przeuroczą kobietę w 159 SW na szczecińskich blachach. Podróż od Piastów do Bramy Portowej upłynęła przyjemniej :)

Czarna 147 stojąca na parkingu na Oskara Lange z ramkami na rej. ZK 974... czy jakos tak :) Kto to ?

Amortyzatory
Powrót