Widziany....Widziana.

• Autor wątku Autor wątku KUBAS
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
około 15 na wylotówce na Szczecinek( w koszalinie), wiśniowa 156 w sedanie z ramkami i na blachach ZBI ;>

Dzisiaj przed 9 na Południowej 156FL na ZKL :) Z wrażenia nie zdążyłem ręki podnieść, pozdrawiam!

A ja pozdrawiam Panią ze 159 czarnej ZKL w niedzielę popołudniu basen górniczy

Pozdrowienia dla kierowcy alfy 159 na ZST na klubowych ramkach zaparkowanej na przeciwko mojej alfy na parkingu Outlet Szczecin wczorajszego dnia.p.s. piękny kolor :D

Pozdrowienia dla właścicieli dwóch 166 parkujących na osiedlu w Zieleniewie. Na weekend dołączyła jeszcze moja 147 :) Aż miło popatrzeć jak po kilkugodzinnej podróży mogłem postawić swoją bellę obok dwóch innych :)

wystukane paluchem z telefonu ;)

Kto ostatnio lata Alfa 166 po Dunskiej? Dzisiaj widziana na skrzyzowaniu Dunska/Wszystkich Swietych przed 19 :)

Pozdrowienia dla (jak sie domyslam) Areckiego, widzianego na Kaszubskiej

Wystukane panewką z miski dwulitrowego TS'a

Czyja 166-tka przejechała właśnie kolo PKP w Szczecinie...granatowa na CBY... :)

wczoraj w ostatniem chwili sie skapnalem ze to alfa z naprzeciwka jedzie i nawet nie machnalem, ale dzisiaj sie udalo :) w koncu moge zobaczyc jak ten model wyglaada w ruchu :)

Pozdrowienia dla właściciela 156 SW na klubowych ramkach widzianej wczoraj w Złocieńcu na Zdobywców Wału Pom. :)

Dzis okolo godz. 1630 w Oslo na Abilsdo widzilem ciemna Alfe 156 na szczecineckich numerach ZSZ. Wydaje mi sie, ze juz 2 raz w tym samym miejscu widzialem te sama alfe. Nie pomachalem bo kierowca alfy by pewnie nie odmachal kierowcy autobusu miejskiego... Pozdrawiam

Dziś wieczorem widziany Piotrek na BP,jak pieścił swoją bellę ( karcherem ):D...musiało jej się podobać,bo była cała mokra:o

Panowie nie srebna tylko azzurro gabbiano :):)
jak w Złocieńcu to mogłem być tylko ja :)

Mieszkasz na ZWP?
Moi teściowie tam mieszkają więc czasem sie pojawiam. W tej chwili jestem na odwyku od AR, przemieszczam się cytryną ale chętnie spotkam się kiedyś i pogapię się lubieżnie na Twoja maszynę :)

BTW, wybierasz się w sierpniu na zlot? Zastanawiam się czy nie złożyć gościnnej wizyty.

Pozdrowienia dla kolegi w czerwonej 156 ZS 6009K - klatka bezpieczeństwa robi wrażenie :D

Amortyzatory
Powrót