• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Widziany....Widziana.

Powiem Ci szczerze,że ten gość mnie tak zirytował,że nawet nie zwróciłem uwagi na Seicento choć pisząc tego posta przypomniało mi się.Przewinęła mi się pizzeria przez oczy:) A widziałeś jakbym w gościa wycedził na krzyżówce Staszica-Ofiar? Many chciał być pierwszy skręcając w lewo przed jadącymi z przeciwka.

Ten pacan to kobieta w lexusie lub innym suvie na niepodległości, a nie widziałem tej akcji na skrzyzowaniu, widzialem tylko czerwoną strzałe która mi uciekała z pola widzenia, fajnie się prezentują białe alusy do czerwonej belli, na prawde zacnie :)(o ile mnie wzrok nie mylił:P)

Na to by spojrzeć kto za kółkiem siedzi nie było czasu,bo trzeba było deptać by wciąć się na środkowy pas;) Dzięki za słowa uznania co do felg.Mi też się podobają:)

Pozdrawiam kolegę w czerwonej GT, widzianego dzisiaj od kościuszki do stacji bp ;)

To teraz w sumie nie wiem czy Tu napisać ;p bo dotyczy kolegi w przedliftowej 147 ce na blachach CWA.. ale widzianej dzisiaj w Łodzi na parkingu Uniwersytetu Medycznego

Pozdrawiam kolegę z Wielkopolski (ramki klubowe) w 156 widzianego dzisiaj o 8 na wjazdówce do centrum

Pozdrowienia dla kolegi na tablicach ZK... wyjeżdzającego z Bonina w stronę Koszalina w sobotę, Jechałem z dzieckiem więc nie chciałem Ciebie gonić, ale Kolego pomknąłeś na tej dwupasmówce szybciej jak gokartem pomiędzy tymi pancerwagenami :-) nie wiem na Kogo trafiłem ale pozdrawiam i dzięki za odmachanie :-)

Trebron ! Ja cię widzę minimum trzy razy w tygodniu na mieście :d a przynajmniej tak mi się wydaje :D mrugnij czasami ;p

Pozdrawiam przeuroczą kobietę w 159 SW na szczecińskich blachach. Podróż od Piastów do Bramy Portowej upłynęła przyjemniej :)

Czarna 147 stojąca na parkingu na Oskara Lange z ramkami na rej. ZK 974... czy jakos tak :) Kto to ?

Amortyzatory
Powrót