• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdro dla kierowcy srebnej 156 SW rej SBE... widzianą obok cmentarza na alejach. Pomachane/odmachane :)

pozdrowienia dla Pani z czarnej GT która dzisiaj paliła sobie papieroska na parkingu pod Nagelem w Gliwicach koło godziny 13;)

Pozdrowienia dla srebrnej 166 w Bytomiu dzisiaj, około godziny 14 jakoś, SBE na ramkach klubowych. Przepraszam że kolegi nie wpuściłem, ale za późno zajarzyłem a potem już nie chciałem ostro hamować :P Pozdrawiam serdecznie! :)

Witam, chciałem pozdrowić kierowcę srebrnej 156 z którą mijałem się w Sułkowicach w kierunku Suchej Beskidzkiej w piątek 31ego. Były awaryjne, długie - tak sobie życzę spotykać na drodze innych kierowników. Ostatnio byłem na Węgrzech i tam na spotkane 5 Alf cztery machały w PL niestety jest odwrotnie.

Pozdrawiam kierowcę przepięknej białej Giulietty, z którym "objeżdżałam" się dziś ok 17-tej w okolicach tunelu w K-cach:) Co za samochód!!! Wyprzedzaliśmy się co kilkadziesiąt metrów tak, że mogłam podziwiać Julkę w całej okazałości, oczywiście machałam ale nie wiem czy pan wiedział od początku o co mi chodzi, w każdym razie mniej więcej w połowie tego naszego "objeżdżania" byłam już pewna, że dokonuje prezentacji swojego cudeńka:) Jakie ta Bella ma przyspieszenie... jaki design... Raaaaany... :man_in_love::man_in_love::man_in_love:

Pozdrowienia dla srebrnej 166 w Bytomiu dzisiaj, około godziny 14 jakoś, SBE na ramkach klubowych. Przepraszam że kolegi nie wpuściłem, ale za późno zajarzyłem a potem już nie chciałem ostro hamować :P Pozdrawiam serdecznie! :)

Również pozdrawiam kolegę. No właśnie, a tak ciężko tam się wbić :). Zdaje się, że niepierwszy raz spotykamy się na tej trasie.

Następnym razem obiecuję wypatrywać uważniej i na pewno wpuszczę kolegę :) A całkiem możliwe że nie pierwszy raz - zaczął się rok akademicki więc teraz będę jeździć tam codziennie :P Z Siemianowic do Bytomia, z Bytomia do Siemianowic, albo do Będzina ;) Jak kiedyś nie przyuważyłem i nie pozdrowiłem to sorki :)

P.S. 166 jest przepiękna... ;)

pozdrowienia dla Panów w oramkowanej, jasnoniebieskiej/srebrnej 147 SY widzianej dzisiaj na dk88 w Gliwicach na zwężeniu około godziny 14. w ostatniej chwili zauwazylam i nawet udalo mi sie machnac;)

pozdrowienia dla Panów w oramkowanej, jasnoniebieskiej/srebrnej 147 SY widzianej dzisiaj na dk88 w Gliwicach na zwężeniu około godziny 14. w ostatniej chwili zauwazylam i nawet udalo mi sie machnac;)

Pozdrowienia od Panów z jasnoniebieskiej 147 SY ;) Wracaliśmy z pracy zmęczeni i nawet nie zdążyłem machnąć jak zauważyłem Alfę :P

Pozdrowienia dla właściciela/lki 156 przed FL na tablicach SPI, którego auto widziałem zaparkowane na parkingu multikina w Zabrzu koło 18, oraz pozdrawiam właściciela Ali przed którym zaparkowałem pod M1 w Zabrzu - pomachane :))

Pozdrowienia dla właściciela/właścicielki 147ki na Dąbrowskich blachach (SD 771**), którego belle uwidziałem dziś pod wydziałem AEI Politechniki Śląskiej w Gliwicach! :)

ponowne pozdrowienia dla Panow z jasnoniebieskiej 147 SY;) to samo miejsce;p (zwezenie na dk88), ta sama godzina;P

ponowne pozdrowienia dla Panow z jasnoniebieskiej 147 SY;) to samo miejsce;p (zwezenie na dk88), ta sama godzina;P

W tym tyg na rano więc powrót z pracy wtedy mamy :P Dzięki i wzajemnie ;) Za 3 tyg znowu będziemy się przez tydzień widywać w tym miejscu :D
Jeszcze dla pani z ciemnej 147 SPI widzianej w piekarach przed 15stą (ramki były ale nie odmachała) :P

Pozdrowienia dla kierownika czerwonej alficzki 156 nr. KWI266... widzianej wczoraj wieczorem na A4 Kraków - Szarów - dzięki za szybki przejazd od Rybitw do Szarowa :D

Amortyzatory
Powrót