Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Pewnie o mnie chodzi , Dzieki rowniez Pozdrawiamczarna 147 na SJ w OświecimiuPOzdrawiam!;]
Pozdrowienia dla właściciela/lki 156 przed FL na tablicach SPI, którego auto widziałem zaparkowane na parkingu multikina w Zabrzu koło 18, oraz pozdrawiam właściciela Ali przed którym zaparkowałem pod M1 w Zabrzu - pomachane)
A tak w ogóle - wsadziłem ostatnio wizytówkę w Częstochowie, Alfie 164 srebrnejPrzyzna się ktoś?
Pozdro
![]()
pozdrawiam srebrną 147 SD na ramkach z, którą się spotkałem dzisiaj dwa razy. Pierwszy na wyjeździe z alej koło godziny 16 (wyjeżdżałem z BP), drugi raz przed 19 koło plant.
Oczywiście zero reakcji..![]()
: O nie widziałem Cie.. zawsze macham i mrugam jak tylko widze. W takim razie również pozdrawiam![]()