ConSpir
Nowy
- Auto
- była Alfa Romeo 156 1,8 TS; jest BMW e32 735iL
pozdro dla kierowcy srebnej 156 SW rej SBE... widzianą obok cmentarza na alejach. Pomachane/odmachane 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
od ponad 2 miesiecy jeżdzę po Krakowie i jeszcze nikt mi nie dał sygnałka :/
Pozdrowienia dla srebrnej 166 w Bytomiu dzisiaj, około godziny 14 jakoś, SBE na ramkach klubowych. Przepraszam że kolegi nie wpuściłem, ale za późno zajarzyłem a potem już nie chciałem ostro hamowaćPozdrawiam serdecznie!
![]()
pozdrowienia dla Panów w oramkowanej, jasnoniebieskiej/srebrnej 147 SY widzianej dzisiaj na dk88 w Gliwicach na zwężeniu około godziny 14. w ostatniej chwili zauwazylam i nawet udalo mi sie machnac![]()
ponowne pozdrowienia dla Panow z jasnoniebieskiej 147 SYto samo miejsce;p (zwezenie na dk88), ta sama godzina;P
Pozdrowienia dla właściciela/właścicielki 147ki na Dąbrowskich blachach (SD 771**), którego belle uwidziałem dziś pod wydziałem AEI Politechniki Śląskiej w Gliwicach!![]()