F
Flar
Guest
Pozdrawiam kolegę w złotej 145 na blatach Będzińskich jadącego dzisiaj z Będzina w stronę Czeladzi około 9 rano. Śmigałem motocyklem i nie dałem rady pomachać.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
- ciemną 156 SW na SZ, również w Katowicach
mmmm zdjecie pierwsza klasa 2 Alfy mmm, tylko ta moja tylnia wycieraczka psuje odrobine efekt... szkoda ze nie bylo dane zamienic pare slow ...
bobas widziany na skrzyzowaniu na wislickiej kolo 16:40, na lewoskrecie.
Fiatowskie auto testowe.Białą julke S0 BELLA przy estakadzie opolskiej ok 18:30 w krk
Również pozdrawiam. Szczerze się przyznam.... nie pomachałem chyba jeszcze spałemPozdrowienia dla właściciela czerwonej 33 4x4 widzianej dzisiaj ok. 7 rano w Sławkowie. Blachy SD, ale nigdy jej wcześniej nie widziałem. Na pierwszy rzut oka - dosyć dobrze dopieszczona
.