Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdro srebrna 147 1.9 JTD w AutoSpa koło BP na Mieroszewskich dziś koło 14.30~, ramki były.

Stałem na przeciwko w serwisie szyb i zauważyłem dopiero przy wyjeździe ale akurat tyłem wtedy myłeś autko.

Magik dziękuję za plastik :D jest cudny :D musisz tam jakąś grafikę trzasnąć że to by magik :D

przy okazji pozdrawiam Pitera widzianego dzisiaj na Stella-Sawickiego ok godz. 18:40

pozdro dla alfaholika który zostawił mi dwie wizytówki za wycieraczką 156 azurro na ul. Cupiała :) wczoraj rano znalazłem. prZyznać się kto to??

czerwona 147 omrugana wczoraj w Gruszewni koło godz 14 ;) Akurat wyjeżdżałem w kierunku Częstochowy pozdro ;)

Ostatnia edycja:
A czemu kierowcy alf sie nie pozdrawiaja na drodze?Ponieważ rano widzieli sie w serwisie.

Pozdrowienia dla ciemnej 159 rej DW na ramkach klubowych, która koło południa pomykała ze Skoczowa w stronę Wisły :)

A czemu kierowcy alf sie nie pozdrawiaja na drodze?Ponieważ rano widzieli sie w serwisie.
wiesz czemu Kain zabił Abla? bo mu stare kawały opowiadał ;)

pozdrowienia dla właścicieli czarnej Gtv na bytomskich tablicach, widziałem 3 dni temu na Siemianowickiej i srebrnego Spidera tez na tablicach SY, dzisiaj w Nakle Śląskim, kiedyś w Świerklańcu pod 'Ogrodem Śląskim'

Pozdrawiam widzianą wczoraj widzianą ok 13:20 166 srebrną na ramkach wjeżdżającą na rondo koło Kraków Plaza podczas gdy ja z niego wyjeżdżałem.

Ja chyba jestem jakiś nie ten, mi nawet oramkowane alfy rzadko odmrugują.

pozdro dla kierowcy srebrnej 147 SO... widzianej wczoraj ok godz 17 na 11 Listopada. pomachane - odmachane :-)

i Bocian na parkingu przy targu na Redenie 26.04 :)

pozdro dla kierowcy srebrnej 147 SO... widzianej wczoraj ok godz 17 na 11 Listopada. pomachane - odmachane :-)

i Bocian na parkingu przy targu na Redenie 26.04 :)

Pozdro pozdro, czekałem trochę by podjechać i zobaczyć czy ramki są, ale jak już sie tak wpatrywałeś z dalsza to wiedziałem, że wreszcie jakiś kumaty :)

Pozdrowienia dla ciemnej 166 SO 8xxxx widzianej ok. godz. 14 na ul 3 maja w Scu na wysokości basenów na sielcu. Jechałeś akurat lewym pasem a ja popylałem na rowerku w takiej oczojebnej koszulce:)

Amortyzatory
Powrót