pozdrawiam 159 sw widzianą dzisiaj w Gliwicach na Grottgera około 18
Pozdrawiam również, musisz się "skupić" bardziej przy przechodzeniu... bo wleziesz kiedyś pod jakieś autko, hihihi
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
pozdrawiam 159 sw widzianą dzisiaj w Gliwicach na Grottgera około 18
a mówił Stig ile to trwało będzie!! ja sie pytam gdzie mój plastik kur....pozdrowienia i podziękowania dla Magika za wczorajsze 8-godzinne czarowanie z moim autem
pozdrowienia i podziękowania dla Magika za wczorajsze 8-godzinne czarowanie z moim autem :lol:
mrutyś napisał:a mówił Stig ile to trwało będzie!! ja sie pytam gdzie mój plastik kur....
wiesz czemu Kain zabił Abla? bo mu stare kawały opowiadałA czemu kierowcy alf sie nie pozdrawiaja na drodze?Ponieważ rano widzieli sie w serwisie.
pozdrowienia dla właścicieli czarnej Gtv na bytomskich tablicach
pozdro dla kierowcy srebrnej 147 SO... widzianej wczoraj ok godz 17 na 11 Listopada. pomachane - odmachane
i Bocian na parkingu przy targu na Redenie 26.04![]()
Pozdro pozdro, czekałem trochę by podjechać i zobaczyć czy ramki są, ale jak już sie tak wpatrywałeś z dalsza to wiedziałem, że wreszcie jakiś kumaty![]()