• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla czarnej 147 (chyba Tomek),mijaliśmy się w Bystrej grubo po 16.:)
Łapki były ;)!!! Miłego dnia.

Pozdrowienia dla chłopaków śmigających dzisiaj w Rytrze AR 156 koło Ablandi kilkakrotnie tam i z powrotem.

Pozdrawiam kierownika czarnej 147 stojącej dziś przy Castoramie w Tarnowskich Górach :) oraz srebrnej 156 mijanej na światłach przy Lidlu :D

Kogo dzisiaj mijałem na przejeździe przed Rabsztynem? Srebrna 156 na ramkach, ja jechałem niebieską 156.

Kolegę w czarnej 159 KOL na myjni niedaleko Makro w Sosnowcu :) właściciel dostał wizytówki i obiecał ze zaloguje się na forum :)

Dziś widziany na ul. Szpitalnej w Krakowie srebrny crosswagon 156, oramkowana, flaga Italii na lusterkach, blachy KR...

Pozdro dla czarnej 147 na ramkach mijanej wczoraj w Oświęcimiu w południe na rondzie przy ul Kolbego, pomachane-odmachane :)

Pozdrawiam właściciela przeeeepięknej 156 GTA, z którą mijałem się na skrzyżowaniu niedaleko Platana w Zabrzu w sobotę :) Aż się zatrzymałem żeby się przywitać, ramki były :)

Widziałem dziś (ok 18:00) w Dąbrowie Górniczej przy Pogorii 3 "arcyciekawą" Alfę 156- ciemny grafit, dach maska i tylna klapa w macie, włoska flaga przez całe auto(maska dach klapa), lexus-looki z tyłu, alusy 17' czerwone, blachy SK :D:D

Czyje to? Przyznać się:)

Widziałem już ją dwa razy :P raz w szczyrku w styczniu :) (z Hansem) łapki wtedy były i później w marcu koło AKSu w Chorzowie (tez z łapkami)
Ale kolega chyba nie jest od Nas :)

Pozdrawiam właściciela przeeeepięknej 156 GTA, z którą mijałem się na skrzyżowaniu niedaleko Platana w Zabrzu w sobotę :) Aż się zatrzymałem żeby się przywitać, ramki były :)

również pozdrawiam i ramki też były :D

Pozdrowienia dla kolegi w ciemnej 147 po FL widzianego wczoraj około godz.16 w Mikulczycach. Lapki były:)

Pozdrowienia dla właściciela czerwonej 156 przed FL na rejestracjach DW, który dzisiaj odpoczywał na Sosinie :)

Amortyzatory
Powrót