Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam stojącą wczoraj czarna 145 stojącą na chorzowskiej w Katowicach na wysokości Wesołego Miasteczka :)
Blachy o ile dobrze pamiętam SBE, ramki oczywiście były ;)

Pozdro dla czarnej 147 SMI bez ramek widzianej na Koście ale łapki były :) oraz 156 FL SW tez czarna widziana koło GWSH łapki były :)

Pozdrowienia dla koleżanki z czarnej Belli mijanej dziś o godz.11;20 na Leśniance.
Pomachane i odmachane :)

Pozdrowienia dla właściciela jasnoniebieskiej 156 stojącej w piątek w Auto Ital w Katowicach. Zaraz po Twojej Belli miała wjeżdżać do garażu moja - na wymianę alternatora. PS. Trzymam kciuki za udany wyjazd do Włoch :)

pozdro dla kierownika 166 ciemno-zielonej widzianą dziś obok wjazdu do Reala w DG. Jeszcze jechałem później kawałek za Tobą, ale Ty w lewo a ja prosto. Pomachane było :)

pozdro dla GoNiusia ;) tak wypucował auto, że ciężko jej nie było zauważyć z 94rki obok działek w Piekarskich brzezinach.

Pozdro dla Wszystkich Alf stojących pod GWSH w Kato :D i dla kolegi z srebrnej 147 STA odmachane :D

pozdrawiam kierowce czarnej 156 na KT mijalismy się w tęgoborzu na wysokości delikatesów łapka była :cool:

Pozdrowienia dla cziemnej Gtvki widzianej dziś w Będzinie łaki były ramki również :)

Pozdrowienia dla kierownika /kierowniczki oramkowanej 156 SV czarna /ciemno grafitowa, która stała dzisiaj na parkingu pizzerii Toscana w Szczawnicy. Blaszki KNT...

pozdro dla Bociana który mnie nie widział :P na redenie na światłach w strone centrum stałeś, a ja z drugiej strony :)

Pozdrowienia dla pięknie odrestaurowanego klasyka, w jasnym kolorze,(Giulietta?) spotkanego na moście przy Elektrowni Rybnik, pomachane i z lekkim zdziwieniem, nieodmachane :P

Pozdro dla moonraker3, widziałem twoją alfe pod galerią sandecja.

Pozdrowienia dla białej 147 (skrzyżowanie w Lipowej godz.13:45 )niestety późno zauważonej PRZEPRSZAM, dla chłopaków w srebrnej na nr.SZY ....na trasie do Lipowej godz.13:50 pomachane - odmachane:),rondo obok tesco B-B czerwona godz. 14:20 łapki były oraz dla srebrnej i czarnej na nr.SZO...zdjazd do Rybnika
pomachane i odmachane .Pozdrowienia dla wszystkich również dla tych którzy nie odmachali,a było ich trochę:)

To i ja pozdrowie. Jasna 147 na blachach SBE z ramkami widziana dziś ok 18.45 w Libiążu zaparkowana na boku ulicy przy jakiejś posesji.

Amortyzatory
Powrót