Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdro dla czarnej 156 KGR widzianej w Zakopanem w niedziele ok 14, odmachane

Pozdro dla granatowej 156 w kombi widzianej dzisiaj koło godz 14 na rynku wieluńskim w Częstochowie

Pozdrowienia dla:

- Widzianej wczoraj na DK94 w okolicach 15-stek 147-mki na klubowych ramkach
- 156 widzianej dzisiaj w okolicach Auchan
- 145 i 145/6 (widziałem tylko przód tej drugiej), obie zaparkowane pod Auchan. Czerwona stała koło mojej Belli, a granatowa na obrzeżach parkingu :p.
- I oczywiście białej Giulietty (chyba QV) widywanej bardzo często jak wyjeżdża z ulicy Wojska Polskiego i kieruje się w stronę centrum w DG :).

pozdro dla czerwonej 145 wczoraj w okolicach stargańca, niestety sytuacja drogowa uniemożliwiała "machanie"itp

Pozdro dla srebrnej 147 z rej. KNS z ramkami klubowymi, która stała pod UP w Nowym Sączu ok godziny 12

pozdro dla mandiego mijanego rano na starej drodze na goczlki:) oraz sla kolegi z czarnej 147 co mnie ztrabil jak sobie pracowalem na komisie:)

pozdro dla mandiego mijanego rano na starej drodze na goczlki:) oraz sla kolegi z czarnej 147 co mnie ztrabil jak sobie pracowalem na komisie:)
Pozdrawiam ;)

i pozdrawiam JAGIEL,
chyba nie widziałeś, ale mrugałem jak w Czechowicach połódniowych zjeżdżałeś w stronę lipowca :)

pozdrawiam również kierowcę srebrnej 166 (rej: SBE... ; z lustekami 'italiano') widzianej dzisiaj na wylotówce z katowic :)
oraz czarną 147ke na rej SZY... stojącej często przy powstającej hali w pszczynie :)

Pozdro dla kierownika czarnej 147 SMI kręcił sie dziś koło mojego bloku na Koście :D

pozdrawiam własciciela alfy 156 (rej SJ XXXXX) na klubowych ramkach stojącej wczoraj na 3 stawach niedaleko green parku - zostawilam karteczkę z pozdrowieniami za szybą :)

ja pozdrawiam wszystkie alfy mijane wczoraj tzn środa w rudzie śląskiej był z 3 156ki jeden sportwagon 2 147
no i 147ke stojąca na ul grodzkiej w halembie

A ja pozdrawiam kierownika czarnej 156-tki mijanej dzisiaj w Strzemieszycach. Alfa była oramkowana, mrugałem, ale bez odzewu. Może kolega zbyt późno zauważył ; p

Pozdrawiam pirata w 147 przed liftem , z lexami z tyłu co przed Bytomiem na czerwonym wskoczył na skrzyżowaniu :)

Pozdrawiam grafitową 159 SW mijaną dzisiaj między Wolą a Bojszowami koło 14:20 - łapki były :) i bordową 156 za którą jechałem od Bierunia aż do Woli, ale chyba nikt od nas.

pozdrawiam własciciela alfy 156 (rej SJ XXXXX) na klubowych ramkach stojącej wczoraj na 3 stawach niedaleko green parku - zostawilam karteczkę z pozdrowieniami za szybą :)

to byłam ja - pracuje tam w Green Parku niedaleko :P
dziękuję za karteczkę byłam mile zaskoczona :)

ojojoj kogo ja to dzisiaj nie mijałem po drodz.. godzina 7;22 trasa s1 na wysokości Mysłowic 159 grafitowa.. 7;25 ta sama trasa.. alfa 147 były klubowe ramki były..
centrum Mysłowic godzina 9 pod mostem alfa 147 na ramkach ... 9;05 wyjazd z Mysłowic 156 tez na alfoholickich ramkach:)

Amortyzatory
Powrót