Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W tym tygodniu zauważyłem ciekawą rzecz, na ok 15 spotkanych Alf, tylko 3 prowadzone były przez facetów, reszta miała za kierownicą panie, które serdecznie pozdrawiam!

Pozdro dla Alf którym dziś machałem 147 razy 3 i jedna 156 czerwona na ST odmachane :D

ja także pracuje w green parku :) jaka firma?? :)

eSKY :P a więc to twoja alfa stoi codziennie w lesie i ją mijam :P heh teraz parkuje przed biurem na tym placu takim budowy heheh :D wczoraj akurat cos tam robili i nie mogliśmy tam zaparkować :D a ty jaka firma :P

Pozdrowienia dla kolegi z Jaworzna, czerwona 147 FL na ramkach mijana dziś na Martyniaków. Pozdrowienia też (o ile jest na forum bo bez ramek) dla właściciela czarnej 147 GT zaparkowanej ok 13.00 pod przychodnią w Katowicach na Powstańców - piękne autko.

A ja dziś o godzinie 17 minąłem 2 alfy na ramkach klubowych, a mianowicie pozdro dla ciemnej 159 na rej. KGR mijanej na skrzyżowaniu koło Statoil w Gorlicach, Ty skręcałeś w kierunku Dukli , i druga piękna czarna 146 również na KGR wyjeżdzała w tym samym momencie z centrum w stronę Nowego Sącza. Jechałem za Tobą aż do końca Gorlic, później mi uciekłeś ;) Migałem Ci światełkami pare razy ale pewnie nie wiedziałeś o co chodzi bo jechałem białym Jumperem ;)

A ja pozdrawiam kolegę Venomek. Mijałem Cię dzisiaj pod wiaduktem w Mysłowicach :). Jechałem czarną 166 FL.

pozdro dla Poulsen-a jechałem dziś wieczorem za tobą przez osiedle aż pod wieżowce :)

pozdrowienia dla ciemnej(czarnej?)156 bez ramek o godz 21 ST.... pod auchan mikołów

A ja dziś o godzinie 17 minąłem 2 alfy na ramkach klubowych, a mianowicie pozdro dla ciemnej 159 na rej. KGR mijanej na skrzyżowaniu koło Statoil w Gorlicach, Ty skręcałeś w kierunku Dukli , i druga piękna czarna 146 również na KGR wyjeżdzała w tym samym momencie z centrum w stronę Nowego Sącza. Jechałem za Tobą aż do końca Gorlic, później mi uciekłeś ;) Migałem Ci światełkami pare razy ale pewnie nie wiedziałeś o co chodzi bo jechałem białym Jumperem ;)

A to zapewne ja byłem, jechałem w stronę Piwnicznej wczoraj ;p Pozdrawiam również :)

Pozdrawiam granatowa 159 na klubowych ramkach co stała wczoraj pod apteką w Wieliczce oraz srebrna 156 KRA pod dawnym "kurczakiem" przy sklepach motoryzacyjnych, tez praktycznie w centrum Wieliczki.

Pozdrawiam dziś widzianą czarną 147 na ramkach na sikorskiego w Tychach ok. godz 17. jechałem z naprzeciwka i machałem

eSKY :P a więc to twoja alfa stoi codziennie w lesie i ją mijam :P heh teraz parkuje przed biurem na tym placu takim budowy heheh :D wczoraj akurat cos tam robili i nie mogliśmy tam zaparkować :D a ty jaka firma :P

ING :) ja zawsze stoje trochę wyżej tego parkingu niż Ty stałaś :) jak wsiadłaś do alfy to moja była w uliczce po prawej stronie :) w stronę deptaka na 3 stawach :)

i znow pozdrowienia dla Mandiego tym razem w czarkowie:)
Ps. Ja Cie mandi jeszcze z rolbudy kojaze

pozdrowienia dla srebrnej 166 około godz 16:30-17 panewnicka katowice bez ramek

---------- Post added at 20:52 ---------- Previous post was at 20:51 ----------

pozdro dla czerwonej 145 na stargańcu około 17:30

ING :) ja zawsze stoje trochę wyżej tego parkingu niż Ty stałaś :) jak wsiadłaś do alfy to moja była w uliczce po prawej stronie :) w stronę deptaka na 3 stawach :)

No to ja się dołączam do grupy z Green Parku - ja Work Express:P Wprawdzie nie z centrali, ale zawsze jak tam jestem to widzę alfy na żwirkowym parkingu:) Pozdrawiam!

Pozdrowienia dla GT na ramkach, stojącą na Żuławskiego od rana. Stałem z przodu. Teraz dalej ;p

Amortyzatory
Powrót