Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Czarna Alfa 156 to kolega marshall rozumiem ;) ? Hehe, również serdecznie pozdrawiam! Odrazu lepszy humor po spotkaniu z Alfistami dzisiaj (swoją drogą ładnie tam było skakania z pasa na pas, jak zawsze zresztą :P )

Poza tym pozdrawiam pana w Alfie 146 widzianego ok. 15 w stronę M1 w czeladzi(ja jechałem w stronę M1). A w drodze powrotnej łapki były z kolegą w 166 srebrnej, również serdecznie pozdrawiam! (jedno oczko Ci nie świeciło tak przy okazji) . Dzięki Wam wszystkim za poprawianie humoru ;)

Ok. Od jutra migam albo macham w Płocku. To machnięcie to jak ma wygladać?

No ba ;) zawsze z daleka migam, macham itp. :) nawet jak na mnie ludzie dziwnie patrzą. Gorzej jak czasem się zapomnę i jadę np. Mitsubishi Outlanderem i pomacham komuś z Alfy :D to wtedy się wcale nie dziwię że na mnie tak patrzą. A co do machania koleżanko Katarzyno, to normalnie - pozdrawiamy się kiwnięciem ręki (uniesieniem) między Alfistami :)

... A w drodze powrotnej łapki były z kolegą w 166 srebrnej, również serdecznie pozdrawiam! (jedno oczko Ci nie świeciło tak przy okazji) . Dzięki Wam wszystkim za poprawianie humoru ;)

Pozdrawiam również :). Z tym oczkiem to mnie zmartwiłeś, bo postojówki wymieniałem miesiąc temu, a żarnik to jeszcze gorzej. Zaraz zerknę, bo lampka przepalonej żarówki jeszcze się nie włączyła. Do następnego :).

Pozdrawiam kierownika w ciemnej 156 z ramkami, widzianego wczoraj w Płazie (k. Chrzanowa) ok 15.
Stałeś na poboczu przy domu, my jechaliśmy tą wąską drogą (białym Nissanem Note).

Pozdrowienia dla kolegi z srebrnej 156 kombi widzianego dzisiaj w Bytomiu - Szombierki ok 11:30 jak wyjezdzal z podporządkowanej. Lapki były :)

Pozdrowienia dla Alfaholika w jasnoniebieskiej 147 na SK..... widzianego wczoraj wieczorem w Dolinie Trzech stawów w Katowicach (a i tamten zjazd jest dla autobusów ;))

Pozdro dla kolegi widzianego dzisiaj ok. 14.30 w Siemianowicach - srebrna 156 (chyba w skórze z tego co widziałem, ładnie :P ) akurat z pod chałupy wyjeżdżałem ;)

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156SW na SJ widzianej rano przed 8 w Chełmie Śl.

Pozdrawiam kierowcę 159 SW, prawdopodobnie na ramkach skręcającego w Gliwicach pod basen Olimpijczyk.

Pozdrawiam kierownika 156 fl która by dzisiaj do mnie prawie wjechała w pruchnej na skrzyżowaniu koło szkoły :P łapki były

Pozdro dla czarnej poliftowej 147 na blachach KOS, która była widziana ok. 2-3 w nocy na rondzie w Wadowicach;) Kolega poleciał w strone Bielska.

Pozdrowienia dla Kolegi z ciemnej 156, mijanego dziś na obwodnicy kieleckiej :D Pomachane-odmachane ;]

Pozdrowienia dla czarnej 159 widzianej dzisiaj w NS o 14 na ul. lwowskiej:)

Pozdrowienia dla kierownika GT widzianej dziś o 16 na Rondzie Ofiar Katynia w Krakowie :)

a ja pozdrawiam dwie piekne czarne 159 dzis w bb na skrzyzowaniu przy dworcu pkp, kolo godz, 14:15, do tego za nimi czarna dżulka i z naprzeciwka srebrna 166, nie wiem na jakich blachach bo w szoku bylam ze tyle naraz w jednym miejscu Alfek:) combo:D:D

No to kierowniczkę srebrnej 156 która ok 16.10 wpuściła mnie jak chciałem wyjechać od cmentarza na Alejach i chwilę potem dla kierownika/kierowniczki też srebrnej 156 ale już fl na rondzie na środku Alei w DG :) pozdrawiam :)

Amortyzatory
Powrót