Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam panią w czarnej 166, którą czasemm mijam ok. 15:20 w Bytomiu na Wrocławskiej. Raczej nie migam światłami tylko macham ręką. Nie zawsze zauważę, ale jest to fajny zwyczaj :) Pamiętam jak pierwszy raz tego doświadczyłem. To było niesamowite :)

pozdro dla piotrrasa ktorego alfa stala ladnie zaparkowana w tychach przy drodze okolo 15.30

Pozdro dla Laski widzianego wczoraj ok. 15;30 na skrzyżowaniu pod Europą. Ja szedłem na piechote od Długosza, a Ty skręcałeś z Nawojowskiej w Grodzką także nie miałem jak pomachać :)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla Alf spotkanych wczoraj na trasie Gliwice-Mikołów-Katowice-Mikołów-Gliwice między 16.00 a 18.00
- pierwsza była czerwona 147 GTA w Gliwicach na Wyszynskiego
- później ciemna 159 pod Mikołowem
- i bordowa 147 koło Borowej Wsi

Pozdro dla Laski widzianego wczoraj ok. 15;30 na skrzyżowaniu pod Europą. Ja szedłem na piechote od Długosza, a Ty skręcałeś z Nawojowskiej w Grodzką także nie miałem jak pomachać :)

Zgadza się to ja byłem. Również pozdrawiam.

olewam chłopa w 166 po FL
dzisiaj rano ok 7:30
okolice real DG przy trasie na KOL
blachy : KOL

migałem , machałem = nic
a żebyś kurna kapcia złapoł

Pozdro dla kierownika i jego towarzysza w srebrnej 166 Kr.... widzianej dzisiaj ok godziny 12:00 na światłach przy Wydziale Mechanicznym PK w Krakowie - odmachane... oraz kierownika 156 na klubowych ramkach widzianego na Stella-Sawickiego... Kolega lekko zdezorientowany ale chyba zauważył :) :cool:

Pozdro dla kierownika błękitnej 147 widzianej ok. 14-15 w Alwerni ;) Kolega ramek nie miał, ale łapa w górze była;)

No niestety w naszych okolicach coś ubogo w tych sprawach :D

Ale pozdrawiam beżowego (chyba ;p ) Crosswagona zaparkowanego dzisiaj na Kazimierza w Olkuszu przed Lewiatanem :) Ja dzisiaj akurat przechodziłem tam piechotą :P

Ja pozdrawiam niebieską Alfe 156 na klubowych ramkach. Spotkana na S1 Bielsko-Cieszyn, w kierunku Cieszyna. Ja jechałem czerwoną, firmową i20. Godzina mogła być przed 15

dzisiaj dwukrotnie widziany Kuris w Żywcu :) raz na parkingu w dawnej winiarni a poźniej w okolicach BP w Żywcu...pozdrawiam i do zobaczenia :)

Pozdrowienia dla kierownika czerwonej 147 SK.... od czerwonej 156 SL... mijaliśmy sie dziś na DTŚ kolo castoramy ok 8:50.

Pozdrowienia i podziękowania dla forumowicza który włożył mi wizytówkę za szybę dziś rano- Będzin, Sączewskiego-AR 156 SW.
Mogłeś zwrócić uwagę że mam ramki ale liczy się intencja ;)

dzisiaj dwukrotnie widziany Kuris w Żywcu raz na parkingu w dawnej winiarni a poźniej w okolicach BP w Żywcu...pozdrawiam i do zobaczenia

HEHEHEHE długo nie musiałeś czekać dziś ja koło ciebie stałem pod szpitalem :) nawet czekałem na chwile że może sie po jawisz :)

Załączniki

• 20111124165.jpg
    20111124165.jpg
    77.4 KB · Wyświetleń: 95
Pozdrawiam czerwona 156 ze spoilerem, z ktora pomigalismy sobie na Kamienskiego w Krakowie :)

czarna 156 w sedanie pozdrawiam która pod Demexem dziennie stoi
oraz pania w 156 SW na WI którą spotkałem w chorzowie

no i strzały z dzisiaj kolege w 156 na Si na wysokosci silesi łapki były światła były :)
i czarna 156 w zabrzu SZ88088

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót