Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
haha no ja tez pozdrawiam :) Ostatnio widzieliśmy sie parę razy ( skrzyżowanie kolo makro, DG koło maka, parking od kina ) no i też często widzę twoją pod pogorią ; P Ja przyjeżdżam po dziewczynę i ty chyba też ; D
PS. Kozak ten intercooler :P

a czy to ty parkujesz czasem pod siłownia Spartan ?

Miałem całkiem przyjemną drogę do pracy - tuz po 7.00 jeszcze w lekkich ciemnościach na Rybnickiej minąłem czerwoną Giuliettę (tylne światła wyglądają naprawdę dobrze), prawie zaraz za nią srebrną 147. A już w Gliwicach przy poczcie głównej granatową 156.

Pozdrawiam wszystkich :)

Pozdrawiam kierowniczkę czarnej 147 na blachach STA z klubowymi ramkami, widzianą w TG na Bytomskiej machałem, machałem, ale z miny kierowniczki wyczytałem, że chyba nie ogarnia tematu ;P

Pozdrawiam Alfę 146 na ramkach widzianą dziś na Filarowej koło godziny 15:30.

Pozdrawiam wszystkie widziane dzisiaj Alfy :D dużo ich było i dużo ludzi mi machało więc aż ciężko zliczyć ;) Dzięki bardzo wszystkim za poprawienie humoru :)

Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156 która dzisiaj przede mną przejechała koło 19 w Ornontowicach, thx za awaryjne, ja nie zdążyłem ;)

Pozdrawiam stojąca 147 SBE (Azzurro Fantasia o ile dobrze kojarzę) stojąca pod przychodnią koło Contact Center. Na osiedlu Tysiąclecia w Katowicach :D

Pozdrowienia dla kierownika czarnej 159 (z czerwonymi skórami) mijanego jakieś 20 min temu na Toszeckiej (koło maca)... ale hitem było lambo gallardo (wprawdzie na austriackich numerach), które przez chwilę jechało przede mną obwodnicą Kopernika.

Nie wiem, czy mi się tylko wydawało, ale wczoraj jak wracałem z meczu Wisły na Wolbrom chyba jakaś ciemna 147 mi mrugnęła. Ja jechałem niebieską 156 na KOL. Jeśli ktoś stąd, pozdrawiam :)

Pozdrowienia dla grafitowego sport wagona z ramkami na rejstracjach SB wyprzedzanego przy tunelach w Bielu dzisiaj cos po 9 awaryjki odwzajemnione:)

Pozdrowienia dla kierownika czarnej 147 SBI... spotkanego wczoraj na ul. Mazańcowicka o godz. 18 dzięki za pozdrowienia ;) awaryjne były ;)

Pozdrawiam granatową 156 parkującą w Nowej hucie przy Łopackiego na os.Złotej jesieni.

Amortyzatory
Powrót