Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
pozdro dla czarnej oramkowanej 156 SW widzianą dziś ok godz 14 na ul Kosmonautów wjeżdżała na parking obok kościoła
Pozdrawiam kierowcę z mijanej 159sw czarną na francuskich numerach w Cieszynie na ul. Katowickiej koło orlenu łapki były, 159SW czarną SB mijanego na rondzie koło media expert, oraz 145 czerwoną na cieszyńskich numerach na Katowickiej przed osiedlem Piastowskim
![]()
Jeżeli czasem, to może akurat to ja byłem. Czasami pojawiam się w Cieszynie, choć od dwóch lat tam nie mieszkam. Teraz bliżej Bielska, ale bywam w Cieszynie więc mozliwe że to byłem ja, osobiście nie widziałem jeszcze 145 w tym kolorze w Cieszynie.Pozdrawiambaton - Nie Ciebie czasem widuję w Cieszynie?
Jeżeli czasem, to może akurat to ja byłem. Czasami pojawiam się w Cieszynie, choć od dwóch lat tam nie mieszkam. Teraz bliżej Bielska, ale bywam w Cieszynie więc mozliwe że to byłem ja, osobiście nie widziałem jeszcze 145 w tym kolorze w Cieszynie.Pozdrawiam
To byłem jaO wilku mowa, nie Ciebie dzisiaj widziałem pod kantorami na pastwiskach około godziny 13.45?nie śmigam 145 już, teraz 166 po FL