W
wojtekml
Guest
Pozdro dla kolegi w srebrnej 147 o numerze KCH 2X01 który się ścigał z moją żoną od przejazdu kolejowego w Bieruniu aż do Chełmu Śląskiego.
Żona zadowolona.
Żona zadowolona.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
heh nawet światła wtedy właczyłem pozdrówka - równiez miłopozdrowienia dla Rafalka w Kozachmilo bylo Cie bylo widziec
![]()
łohoho ktos mnie wkoncu zobaczyl o ile to ja bylem, a Ty kolego czym stales ? bo ja tam do kibelka wyskoczylem na chwile, zamyslony i zabiegany takze nie dostrzeglem zadnej alfyPozdrowienia dla srebrnej 156 SW stojącej w kolejce do myjki przy BP przy Bora-Komorowskiego przed szesnastą.
wojtek najważniejsze że żona zadowolona bo ugotuje obiad i wypuści męża z kolegami na piwoPozdro dla kolegi w srebrnej 147 o numerze KCH 2X01 który się ścigał z moją żoną od przejazdu kolejowego w Bieruniu aż do Chełmu Śląskiego.
Żona zadowolona.![]()
łohoho ktos mnie wkoncu zobaczyl o ile to ja bylem, a Ty kolego czym stales ? bo ja tam do kibelka wyskoczylem na chwile, zamyslony i zabiegany takze nie dostrzeglem zadnej alfy