Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Z kim mijałem się w miejscowości Michałowice ok czternastej?Czarna 147 KRA,chyba po liftingu.Tak szybko wypadłeś zza zakrętu,że nie zdążyłem zareagować.

a nie czasem 156? masz ramki? jak nie Ty to rownierz pozdrawiam kolegę mijanego w Suchej pomachane odmachane
smile.png
pozdrawiam kolegę Alfaholika przed wjazdem na zakopianke..pomachane odmachane i widziana Alfa 156 srebrna pod salonem Opla?Chevroleta? w KrK
smile.png

sporo nas jest
smile.png
Witam, przejęzyczenie :P ja nie mam ramek klubowych, rejestracja na KSU, twojej nie zdążyłem zauważyć :D pozdrawiam i do zobaczenia :D

pozdrawiam Kierownika czarnej?? 159 na blach KOS.... wczoraj koło 20 na wlocie do Libiąża od strony Chrzanowa :)

Pozdrawiam kierownika czarnej piękności mijanego około 18 na Moszczenicy w Jastrzębiu:) Trochę za późno zareagowałem na łapkę:)

Pozdro dla Kobielczaka (?), który jak mi się wydaje śmigał dziś około 20:00 na orliku w Rudzie. W każdym razie była tam zaparkowana czarna GTV, na zabrzańskich numerach i jedną ramką klubową :)

Pozdro dla własciciela 156 SW przed liftem w kolorku grafitowym z motorem TS, który stał dzis na jednej z ulic dojazdowej w rynku wodzisławskiego ok. godz. 16.00 na blachach SWD - dostał wizytówke klubowa na przednią wycieraczke.

Weroniko ciebie tez pozdrawiam - za wycieraczką równiez niespodzianka:) Stałas tez w wodzisławiu na przeciw BZ WBK:)

Pozdrawiam czarną 156 na ramkach i z wlepką forumową na blachach KCH widzianą dziś ok 18 w Chrzanowie przy starym szpitalu. No i pozdrawiam Pawła Slash z którym mijałem się dziś u nas na wiosce ok 19:20, łapki były:)

A to od Ciebie Majster miałam dzisiaj wizytówkę za wycieraczką :) A już chciałam pytać, któż to zaprasza mnie do alfaholików, jak ja cała w naklejki obklejona :D Również serdecznie pozdrawiam - w tygodniu zawsze tam znajdziesz moją lalkę :)

kto parkuje błękitną 147 na szopienicach w bocznej od bednorza?:) na rameczkach

pozdrawiam kolege w 159SW na SCI mijanego dzisiaj w Pszczynie,jechałem czarna Mito i za późno zajarzyłem;)

a ja chcialam pozdrowic serdecznie piekna Belle w pieknej Belli:) dzis az dwa razy i ostatnio jakies dwa dni temu:):) milo mi bylo bella147:)

aaa, i pozdrawiam serdecznie kolege w srebrnej 156 2 dni temu po godzinie 14 kolo BP na zywieckiej, fajna sprawa stalismy razem na skzyzowaniu, swiatelka , awaryjki i spogladanie w lusterko bylo :)

czy Ty przypadkiem nie pracujesz w Cooper Standard?? :)

a ja pozdrawiam alfiste w 156 w MCdonalds na mogilanach :)

Amortyzatory
Powrót