Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
No tak właśnie myślałem, kiedyś miał czarną Gtv:) i chodziliśmy do tej samej szkoły:P

No tak właśnie myślałem, kiedyś miał czarną Gtv:) i chodziliśmy do tej samej szkoły:P
to Ty byłeś wczoraj na stacji 156 na ramkach? fają miałeś koszulkę :P nastepnym razem musimy zamienić parę słów :) własnie tak mi sie wydawało, że Cię ze szkoły kojarzę. pozdrawiam

Pozdrawiam granatową Gtv spider KPR widzianą na parkingu przy giełdzie samochodowej rybitwy.Prawdopodobnie był to MarekV6.

to Ty byłeś wczoraj na stacji 156 na ramkach? fają miałeś koszulkę :P nastepnym razem musimy zamienić parę słów :) własnie tak mi sie wydawało, że Cię ze szkoły kojarzę. pozdrawiam

To moze zrobimy u Ciebie spota pod shellem :D:D:D (znaczy starym Shellem) :D:D ja tez czesto przeciez jestem na Flagówce chodzby dzis bede wczoraj tez Cie widziałem ze byłes w pracy w starej pracy ale nowa nazwa CPNu :D:D

Pozdro.

To byłem ja:P koszulka wiem że fajna w końcu forumowa:P kiedyś wpadnę jeszcze zatankować to się pogada:) a w Libiążu jestem codziennie:P bo jak nie w pracy od poniedziałku do piątku to w weekend u dziewczyny;P Pozdro

Panowie tutaj sie pozdrawia a nie pisze o klubowych koszulkach itd. na Chrzanowie prosze sobie pisac swoije plany i sugestie :D:D
Dobrze ze nie jestem z waszych stron bo za ten tekst bym po łebie oberwał od was :D:D

pozdrawiam kierowników: czerwonej 156 na ramkach klubowych, która stała wczoraj koło 20 pod parkiem wodnym w TG oraz ciemnej 147 na blachach SMI, która stała koło dworca

Pozdrowienia dla Alfisty (granatowej 159 bodajże) mijanego dzisiaj w Suchej Beskidzkiej ok. godziny 10 - 10.30. Oczywiście odmachane :D

Pozdrowienia dla kierowcy bliźniaczo podobnej Alfy 159 spotkanego na rondzie mogilskim, dzisiaj około 7.30. Pomachane, odmachane:)

Pozdr. dla Alfisti w szarej 156 SW mijanego dziś w Ornontowicach ;) Był na ramkach AH.

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 147 na ramkach mijanego po 7 rano bodaj w Marszowicach koło Kocmyrzowa. Nie machałem ani nie mrugałem gdyż poruszałem się Pajero i kierownik mógłby pomyśleć "cóż on chce??". Może się jutro uda już z Belli pomachać... ;)

Pozdrowienia dla srebnej 156, stukniętej alfy z al.mickiewicza/czarnowiejską. Teraz wygląda identyko jak moja, tylko że mam trochę słabiej wgniecione :)

W ogóle mnie ciekawi jak do tego doszło?

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam właściciela czerwonej 156 na Wrocławskich tablicach który mnie minął na zakopiance, pomrugane i odmrugane ;)

Pozdro dla kierownika granatowej 156 (poliftowej) na blachach KWA, który puścił mnie wczoraj przed 17 na krzyżówce na wylocie z Wadowic w stronę Kalwarii Zeb. ;)

Pozdrowienia dla Alfisty (granatowej 159 bodajże) mijanego dzisiaj w Suchej Beskidzkiej ok. godziny 10 - 10.30. Oczywiście odmachane :D

a nie czasem 156? masz ramki? jak nie Ty to rownierz pozdrawiam kolegę mijanego w Suchej pomachane odmachane :) pozdrawiam kolegę Alfaholika przed wjazdem na zakopianke..pomachane odmachane i widziana Alfa 156 srebrna pod salonem Opla?Chevroleta? w KrK :)

sporo nas jest :)

@marshall: nie ma problemu, jak mnie następnym razem namierzysz podbijaj śmiało. wybije Ci ostatecznie z głowy tego GTA LOOKa :D:D:D
pozdrawiam kolegę, który zaatakował mnie znienacka koło maca w zabrzu. miałem małe WTF jak ktoś zaczął trąbić :]

Jak to była czarna 156 to chyba ja byłem.
Też pozdrawiam :)

Pozdrawiam kolegę z czarnej 159 2,2 JTS na rej.TKA. Miło było za Tobą jechać, choć teraz zauważyłem różnicę mocy pomiędzy naszymi Alfami. Pomachane, pomrugane, odmachane:D

Pozdrawiem kierowcę czarnej Giulietty SB.. który pierwszy mrugnął awaryjkami w korku w Pszczynie koło 17. Potem próbowałem mu dotrzymać kroku, ale kobita zaczęłą zrzędzić :(

Amortyzatory
Powrót